Selamlar, n8n sisteminde bir otomasyon denedim. Aslında çok işe yarar işler yapılabiliyor; tavsiyem Google Gemini ile adım adım ilerlemeniz, çünkü her türlü sorunu çözmede yardımcı oluyor. Paylaştığım görseldeki otomasyon; günün rastgele saatlerinde ChatGPT modelinden gelen 'Kahve ile ilgili şaşırtıcı bilgiler' komutunu (prompt) alıp, 'text-to-video' - 'tex to image' (metinden videoya yada metinden resim ) yöntemiyle Instagram'da Reels videosu olarak paylaşmak üzere hazırlandı. Görselde tam halini göremiyorsunuz ancak Telegram üzerinden yaptığım birkaç basit denemede istediğim sonuçları aldım. Fakat video açıklaması, hashtag kullanımı ve videonun viral potansiyelini artırma kısımlarını henüz tamamlayamadım. Ücretli modellerin de bu süreçte denenebileceğini düşünüyorum."

Bu Otomasyonu kendimi denemek ve sistemi denemek için yaptım ama daha sonrasında çok farklı bir otomasyon yapacağım. Hazır otomasyonları hiç indirip içeri atmadım öğrenmek için kimseyede tavsiye etmem kesinlikle kendiniz kurcalayıp yapın derim. İyi forumlar.