Arkadaşlar selam, Buraya kötü bir niyetle ya da karamsarlık saçmak için yazmıyorum; sadece içimdeki isyanı biraz olsun dışarı vurmak istedim. Hayatım sanki sürekli aynı sahnenin tekrar çekildiği bir film setine döndü.
Artık günleri ayırt edemiyorum çünkü hepsi birbirinin karbon kopyası.
Sabah kalkış saati belli, akşam yatış saati belli. Arada geçen sürede yapılanlar bile şaşmıyor. Hayatımda ne bir sapma var, ne bir sürpriz, ne de kalbimi hızlandıracak bir heyecan. Motivasyon deseniz, o zaten bu monotonluğun içinde kaybolup gitti.
En kötüsü de bu döngünün içinde yapayalnız olmak. İnsan bazen sadece rutini kırmak istiyor ama sanki görünmez bir el "hayır, senaryoya sadık kal" diyor. Bu tekdüzelikten, bu renksizlikten ve bu sessizlikten gerçekten çok sıkıldım.
Bu döngüyü kırmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bile bilmiyorum.
2023 senesinde bıkkınlık üstüne bıkkınlık yaşayarak monoton hayatıma isyan bayrağı çekmiştim, artık monoton hayatımın değişmesini istiyordum biraz da isyan ediyordum, çok fazla süre geçmeden monoton hayatım başıma yıkıldı birden bire hayatımda değişiklikler olmaya başlamıştı ama iyiye gitmiyordu farklı ortamlar,farklı insanlar ve sonuç 8 ay ıslahevine atıldım... şu an yazdıklarında kendimi buluyorum çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz diyebilirim, fakat artık isyan etmiyorum. bugünde mi var bir şey bilmiyorum ama aynı sahneleri yaşamaktayım, sabah kalkış saatim aynı ne zaman uyuyacağım belli olmuyor yeri geliyor 2 saat uykuyla ayağa kalkıyorum, yeri geliyor 48 saat uyku uyumuyorum, yeri geliyor 12-20 saat uyuyorum, bu halim sıkıntılarımı daha çok dışa vuruyor, haftalarca aylarca emek verdiğim işlerim yarıda kalıyor ya da aksilikler yüzünden elimde patlıyor, ama emin olun en azından çabanızın var olduğunu görüyorum, hayatınızı yaşamanın hayalini kuran milyonlarca insan var. Ama bazen gönüle,beyine söz geçiremiyor insan daraldıkça daha çok bastırıyor, daha çok sıkıntıya giriyoruz biliyorum, seni çok iyi anlıyorum sayın hocam ama inanın ama alternatiflere ihtiyacımız var, farklılıklara ihtiyacımız var. Farklı şeylere yönelmeyi deneyin, kendinizde eksik gördüğünüz alanlara yönelin başarmaya başladığınızda o kadar çok motive ve hırs katıyor ki, dopamin salgılıyor ve daha çok bağlanıyorsunuz hayata, daha çok istekleniyorsunuz her konuda insan olduğunuzu hatırlıyorsunuz hatta. Yapmaktan,duymaktan,görmekten korktuğunuz şeylerin üzerine gidin bu hayatı bir defa yaşıyorsunuz ve ilk defa yaşayacaksınız içinizde hiçbir ukte kalmasın,kalmamalı... Değişikliğe ihtiyacınız varsa bunu sizden başka kimse yapamaz size güveniyorum. Eğer farklı hayatlar,farklı projeler ve farklı şeylere yönelim göstermek istiyorsanız ulaşabilirsiniz her daim yanınızda olacağım hocam, her şey gönlünüzce olsun seviliyorsunuz.
@Saitama; ♥