Hocam bunların hepsi aynı gre.n vize o vize hepsi de Alanya da şikayet Vardan şikayetleri de sildiriyorlar dolandırıcının önde gidenleri. Arkadaşım bir tanesinden hizmet aldı 3 ay önceden 6 tane ülke verdik bunlardan herhangi biri olur dedik tabi ki size alırız yetişirsiniz onaylanır garanti veriyorlar falan bunlar 10k parayı cepledikten sonra hayalet oldu işte geç cevap veriyorlar toplantıda olmalar falan. 1.5 ay kala artık tak etti baya kavga ettik tamam dediler bekliyoruz halledicez ben de aynı ülkelere vize için aradım aynı firmayı kontrol etmek için bana dediler ki tabi alırız işte geçen ay kaç tane müşterimize randevu verdik oralardan size de en geç 2 haftada randevu buluruz falan dediler bu sefer böyle diyince bir daha kavga çıktı. Biz öğrenci olduğumuzdan okul zamanı gidemiyoruz adamlar da final haftasına bilerek randevu buldular ama verdikleri tarihi şöyle söyliyim onlara dedik ki biz 26 Ocak da gidicez ona göre o zamana sonuçlar yetişsin dedik ve garanti verdiler. Bize randevu için verdikleri tarih 21 Ocak. Onu da bizim zorlamamız sayesinde aldık 1 hafta da bekledik ve onların söylediği her şeyi yapıp istediği tutarda para atmamıza rağmen red yedi arkadaşım ve bahaneleri neden tek bir hesaptan bu kadar para attınız? İyi de kardeşim sen bana bişi dememişsin bana bu kadar para koy demişsin koymuşuz ve hala beni suçluyorsun.
Lafın kısası : Bunlar d.landırıcı tek avantajları vize randevu botu kullanmaları onu da herhangi birinden bulabilirsiniz. Bulduktan sonra istenen evrakları da siz hazırlıyorsunuz o dediğiniz yerler karışmıyor.