Sosyal medyaya düşerse işin rengi değişir geçmiş olsun uyaptan ifadelerinize erişebilirsiniz
Uyapta gözükmüyor şuanda anlamadım. Daha hakime gitmemiş sanırsam ama ifadelerde öyle grçiyprum
Hocam eğer çocuk olarak gözüküyor iseniz ifadenizi çocuk savcılarına vermeniz gerekmekte bir psikolog eşliğinde karakolda sizin ifadenizi almazlar. Dosya kayıp olma durumu yaşanması saçma lakin bundan bir sonuç bulamazsınız. Kamera kayıtları var iken sonuç değişeceğini pek sanmıyorum çünkü bariz bir suçu size yıkamaz kişiyi özgürlüklerinden mahrum bırakmaya çalışmak veyahut alenen saldırı gibi ismini tam bilmediğim suçlarda dosya arabulucudan sonra doğrudan hakime gidecek ve size dava tarihi verilecek savcılık sadece sizin alacağınız cezayı veyahut dosyayı inceledikten sonraki kendi düşüncesini beyan eder. Eğer dava raddesine gelirse hakim veyahut hakime tarafından süreç devam ettirilir savcı nın burada pozitif veyahut negatif bir işlevi olmaz. Bana kalırsa uzlaşma esnasında güzel bir fiyat veriliyor ise uzlaşma ile devam edebilirsiniz. Evet dava açılabilir lakin dava hem taraflar arası husumeti daha da arttıracak olup hemde 1 yıl gibi bir sürede görülmeye başlanacaktır. Benim verebileceğim bilgiler bu şekilde biraz karışık yazmış olabilirim bu süreçlerin içinde olan bir bireyim ama eksik veya düzeltilmesi gereken ufak noktalar olabilir. Şimdiden çok geçmiş olsun, ama merak etmeyin gerçekler elbet bir gün ortaya çıkacaktır
Karakolda zaten almadılar hocam dediğiniz gibi çocuk savcısımı ne aldı ifademi