Merhaba, 31 Ocak cumartesi günü şeridimde sakince giderken trafik lambalarından tam geçtiğim anda sol çaprazımdan çamurluğa bir araba çarptı. Karşı tarafın %100 suçlu olduğu belli.

Kaza anında tutanak tutarken arkadaş dayısını aradı (araba dayısınınmış) sigorta poliçesini bulamıyomuş (sözde) e devlette yazıyor vs dedim geçiştirdi, daha sonra aramızda hallederiz diyip kaza fotoğrafları ve arkadaşın kimliğinin fotoğrafını çektim.

Pazartesi günü aradım kendisini ustama gidiyorum istersen sen de gel diye çalışıyo diye gelemedi ve fiyat olarak 8k dedi, daha sonra kendi ustasına yönlendirdi o da 6k dedi ama ona da yanaşmadı ben seni akşam arıcam en kötü tutanak tutarız dedi ben de sigortan yoktu dedim yoo var diye geçiştirdi.

Dün akşam da arayıp ben bu ay 3k diğer ay 3k vereyim öyle halledelim diyo ben de tutanak tutalım veya peşin ver diyorum veremem diyor, polise ver o zaman falan dedi. Bu olaydan bir şey çıkar mı? Tutanak tutmadık, kaza fotoğrafları vs var. Masrafında değilim kurnazlık yapması rahatsız ediyor. O 3k 3k mevzusunda da asla diğer 3k yı vermeyecek belli