merhaba arkadaşlar,
gmailden kazandığım para ile real sektörde tuval üretim atölyesi kurdum.
diğer platformlarda 2013 den, r10da 2015 den beri deli gibi mail ürettik, sattık.
rüzgar nereye eserse, kimi zaman youtube kanalına çevirdik sattık, kimi zaman eski tarihli instagram hesabına kimi zaman sade gmail olarak ürettik sattık.
artık buradan kazandığımız parayla bir yatırım yapmak istedim. çünkü hayatım boyunca hep en az 3 yerden gelirim olacak şekilde dizayn ettim yaşantımı.
şuanda tuval sektörü 6. gelir kaynağım oldu. ancak tuval satışları arttıkça gelir kaynağımı 3 e kadar indireceğim. çok yorucu oluyor.
örneğin, diş ağrısı çekiyorum 2 yıldır, vakit ayırıp gidemiyorum, böbrek sancısı çekiyorum vakit ayırıp gidemiyorum. o kadar motive olmuşum ki bazı şeyleri başarmak için, böbrek sancısını ağrı kesiciyle geçiştiriyorum. böbrek sancısı çekmeyenler için doğum sancısıyla eşdeğer bir acı olduğunu belirteyim. bu süreçte mail açımına zaman bulamamıştım. ancak 1 kişilik kontenjan açacağım ve sadece günlük 50 adet düzenli alım yapan 1 kişiye üretim yapacağım.
r10 neler kattı ?
17-18 yılda o kadar çok şey kattı ki, vallahi aklımda sadece sivri dilimizden kaynaklı lafımızı esirgemediğimizden ötürü 18 yıldır kahrımızı çeken, +50 den fazla banlayan r10 yönetimi kaldı
ancak yönetimin bu tavrına karşın bizde karşılığını en iyi şekilde verdik.
r10 dan gelene yanlış yapmadık,
hakkımızda r10 da 1 tane şikayet konusu açılmadı(siyasi tartışmadan kaynaklı bölücü yandaşlarının açtığı şikayet(ler) hariç)
gmail eğitimi serbest olduğu zamanlar, eğitim verenlerin %95ine şikayet konusu açılırken, bize defalarca teşekkür konusu açıldı.
eşimle kızımız için 4 isim belirlemiştik, ve çok arada kalmıştık, ortak karar olarak, r10da anket yapalım en çok hangi isim oy alırsa, onu seçelim dedik.
ve o konuda AYLA ismi en çok oyu aldı. sizlerin seçtiği isim önce kızımın adı oldu, sonra kurduğum markanın adı oldu AYLart !
yani kurulan bu markada, o gün Ayla ismine oy veren r10 üyelerininde katkısı var.
hedef önce adana içinde 1 numara olmak, sonra türkiye ve sonra Tüm dünyaya bu ürünü ihraç etmek. ressamlara satış yapıyoruz şuanda, kırtasiyelere de girmeye başladık. ressamlardan aldığım geri dönüşe istinaden yanlışlıkla mercedes üretmişiz. bu bizim için iyi ancak, ürün tanıtımına gittiğimizde 1-0 geriden başlıyoruz, ürünü gören kırtasiyeci abi biz öğrenci işi merdiven altı tuval satıyoruz diyor. halbuki belirlediğim fiyat politikası merdivenaltı üreticilerle neredeyse aynı

bunu belirtince olay kimi zaman değişiyor.
genç kardeşlerimize ilham olması için, instagramdan markayı takip edebilirler.
özetle ;
öncelikle websitemizi kuran başta
@WPD; ye
sonra kahrımızı çeken tüm r10 yönetimi adına aklıma gelen ;
@Yeniceri;
@bahadrpolt;
@kvp; e , son olarak bizimle ticaret yapan/yapmayan tüm r10 halkına teşekkür ederim.
instagram : @ ay lart can vas (boşlukları silin)
dabulu dabulu dabulu nokta aylart nokta kom nokta tere