diş çıkartıyordur 2 yaşına girecek nerdeyse, çikolata hatasına düşmeyin biz ilk çocuğa verdik şu an çikolata patates pilav makarna dışı bir şey tüketmiyor. çikolata görünce kafayı yiyor falan.
gazı mı var ateşimi var bu gibi şeylere dikkat etmeniz lazım huzursuz ise bir şey dokundu ise herhangi başka bir şey tüketmek istemeyebilir
calpol denediniz mi
2 yaş sonrası aferin ve pedifen ağrılar için aklınızda bulunsun, ek olarak gaz giderici sıvı var subsimplex her dönem verilebiliyor
doktora götürdüm pazar günü öksürüyor ateşi de çıktı dün muhtemelen üşüttü o yüzden hasta oldu yine hapşırıyor burnu gözü akıyor nezle gibi. Doktorun verdiği ilaçları içiriyoruz calpol pedifen veriyor hocam gazı yok çok şükür kakasını falan hallediyor.
2 kere kustu bişey yemediği için tam kusamadığından zorlanıyor ve ağlıyor korkuyor kusarken. Subsipmlex'i daha küçükken kullanmıştık kolik bebekti zaten. Hayırlısıyla sağ salim büyütebilsek bizim de ömrümüzden ömür gidiyor gerçekten çok zormuş çocuk büyütmek
Aynı dertten muzdaribim benim oğlan da 2.5 yaşına gelecek 1 ay öncesine kadar her şeyi yiyen çocuk 1 aydır sizin dediğiniz gibi canı isterse yiyor canı istemezse ağzına 1 yudum lokma sokmuyor 1 gün boyunca yemediği bile oldu doktora götürdük kilosu iyi yemiyorsa zorlamayın dedi ne yapacağız şaşırdık sizin çocuk gibi hastalıktan yeni çıktı huyu değişti resmen çözüm bulursanız bilgilendirin lütfen.
Her hastalıkta huy değiştiriyor hocam dün dediğiniz gibi 1 lokma koymadı ağzına sadece annesini emiyor. Eşimde öğretmen öğleden sonra 5 saat okulda mecbur o arada annemlerde kalıyor onlar da bişeyler yedirmeye çalışıyor ama yemiyor hasta diye. Canı isterse yiyor. Bilemedim iyileşince düzelir inşaAllah