Enesmao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendini temize çıkarmak için hedef gösterici tarzda konuşmana gerek yok dostum , proje bitti bitmedi önemli değil zaten ki bunun hakkında yorum yapacak bilgin yok. ön ödeme almadım buna rağmen gelip bitti btmedi muhabbeti yaparsan haksız çıkacağını sende biliyorsun. Dediğim gibi senin için yazmıyorum konuyu okuyup seninle calısacaklar için not bırakıyorum. İşlerin hep böyle hayırlı olsun ondan yana sorun yok. Yapan arkadasları pm den atarsan iyi olur. Umarım kalan 2 kişinin ödemesini yaparsın
İthamlarda bulunursan, hedef olursun. Konuşmanın hiçbir kısmında “dostum”, “kardeşim” gibi ifadeler kullanmadım; farkındaysan bu bilinçliydi.
Ön ödeme talep etseydin alırdın, talep etmedin ve almadın. Eğer konun paraysa, yarım kalan işin ücretiyse problem yok; IBAN gönder, geçeyim. Belki işimizi gücümüzü açar; sadaka ömrü uzatır.
Çalışacak insanlara kendi hatalarını ve eksiklerini açıkça gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim. Projeyi bitirecek XXXX biri olursa, ödenenleri görmeni gerçekten isterim. Yaptığın tüm açıklamalar, nasıl çalışılmaması gerektiğini gösterdiği için herkes adına öğretici oldu; bu açıdan tüm arkadaşlar şanslı.
Seninle ilgili kişisel bir problemim yok; konu kişisel değil. Ancak kendi ticari bilgisizliğini ve bilgi yetersizliğini burada açıkça özetlemiş olman nedeniyle, herkes adına ayrıca teşekkür ederim.
BOT istek konusu da yalnızca ufak bir ön bilgilendirme niteliğindeydi.