enico adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, iyi geceler herkese.
Yurtdışı sitelerim için sanal pos arıyordum, 3 ay falan stripe kullandım ama o malum sorunu yaşadık maalesef.
Daha sonra rakip sitelere baktığımda herkes aynı rusya merkezli bir sanal postu kullandığını gördüm, bende başvurdum 2 ay falan sürdü bankalardan onay almak (yurtdışı poslarda bu süreç çok uzun sürüyor hala beklediğim bir sürü pos başvurum var).
Çok garip bir sanal pos her başarısız ödemede 0,25$ kesinti yapıyor, Şirket falan da istemiyor ödemeyi USDT olarak kripto ödeme yapıyor bu çok iyi vergi falan yok ama komisyon aşırı yüksek.
Örnek 10$'lık ödemeden ne kadar kalıyor;
Transaction for 8.44 EUR - 10$
Rolling reserve: 5.00% (0.42 EUR) for 180 day(s) - Olası fraud işlemler için %5 rezerve kalıyor 180 gün sorun olmazsa hesabınıza geri veriyorlar.
Percentage commission: 15.00% (1.27 EUR)
Fixed commission: 0.25 EUR
Frozen: 6.50 EUR for 7 day(s) - 10$'dan En son kalan 7,66$ yani %23 gibi bi komisyon alıyor ve 7 gün bekletiyor.
Üstelik her ülkeden ödeme alınmıyor ama sitede zaten 12 ödeme yöntemi var o yüzden sıkıntı olmuyor.

Riskli bir sektör olarak kabul edildiği için Sanal poslar çok yanaşmıyor onay vermeye yani anlayacağınız bu postu kullanmak zorundayım gerçekten Yurtdışına iş yapmak çok zor, siz olsanız kullanır mıydınız?
Başvurmak isterim, siteyi paylaşabilirmisiniz