Bende gariplik var sanırım, herkes inş barışırsınız fln demişte. Gerçekçi olmak lazım biraz. Hocam hayırlısı buymuş zaten defalarca aradaki sevgi bağ zedelenmiş. Kaçınılmaz son olmuş öyle yada böyle olacakmış zaten yazdıklarınıza göre. Siz çocuğunuzla bağı koparmayın gerisini hiç takmayın önünüze bakın
Ayrılmayın diyenler var enteresan, belki aile bağları derinden zedelenmiş, saygı sevgi kalmamış, adam kalan ömrünü eziyet içinde mi geçirsin ?!
Bende yıllar önce boşandım, ve 13 yıldır 2.eşimle çok mutluyum..
Hayatımın en kötü günlerini geçirdim ilk evliliğimde, kimse insanın ne yaşadığını bilemez uzun lafın kısası..
Hayatta herşey gönlünüzce olsun, boşanmak dünyanın sonu DEĞİLDİR !
Hocam anladıgım kadarıyla hala içinizde bir sevgi var, aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama bir nefret yok eğer yuvayı dagıtmak istemiyorsanız son şansınız belkide oturup bir konuşun inadınız vs bişiyiniz varsa siz vazgeçin erkek olarak bazı şeyleri göz ardı etmek lazım hediye alın kendinizi degiştirin degiştiginizi gösterin daha çok ilgilnin ama yuvayı dagıtmayın çabalayın
Cok tesekkurler degerli yorumlariniz icin ama dedigim gibi konusma kismini gectik evde esyalari toplayacaklar bugun bende geldm son kez dus filan aldim evimde oturuyoruz smdi cocuk esim ben birazdan babamlara gecerim artik evi bosaltma vakti herkese yanimda olduklari icin cok tesekkur ediyorum 🙏