bykrldg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanları ailesi gibi kollamayın körün gözü açılınca ilk bastonunu kırarmış mesafe her zaman iyidir
Kubrick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence böyle öneriler çevrenize vermeyin. Kişi kendi yatırımına kendisi karar vermeli, batar veya çıkar farketmez. Siz iyi niyetinizle yardımcı olmaya çalışırsınız ama siz "sat" dediğinizde satıp sonra yükselirse sizi suçlar. "Senin yüzünden sattım, senin yüzünden zarar ettim" der.
Diğer arkadaşlar da buna değinmiş. Bence önemli bir durum.

Benim peşimde de "bana x yatırımı neden söylemedin" diye dolaşanlar var. Düşün bak söylemediğimiz halde suçlu oluyoruz söyleyip batarsa kim bilir neler olur.
_Forbidden_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size bir tavsiye siz siz olun bu tür öneriler kimseye vermeyin pişman olursunuz. Daha çok çıkar erken sattırdın diye siz kötü olursunuz. Her türlü yani siz kaybedersiniz. Hiç gerek yok dertsiz başınıza dert almayın.
obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her koyun kendi bacağından asılır

misal bu şey gibi ama tek sefer yaparsın bunu dersin ki islamı dini anlatırsın tek sefer sonra illa ateist olacaksa olsun birşey yapamazsın zorlama yok çünkü
bu da aynı mantık sen bir sefer sat dersin söylersin yapmıyorsa üstelemeye gerek yok herkesin kendi tercihi ve sonuçları
Çok haklısınız ben sizin gibi düşünmemiştim. Teşekkür ederim.