Kardeşim kızının gözleri çok güzel aynı senin gibi, bu çok güzel bir şey, senden bir parçası olması.
Maşallah ikinize de....
Konuya gelecek olursak:
Her şey bir süreç gelip geçecek su gibi. Sadece o zaman sana biraz uzun gelebilir, elden geldiği kadar artık geride bırak, sosyalleş, arkadaşlarınla çık, bir süre sonra ne bileyim kızlarla randevulaş vs.
İstanbul'da yaşıyorsan canın sıkılırsa beni ara 0532 330 30 31, gezer dolaşırız, hafta sonu falan sağa sola gideriz, akşam bir sahil yaparız.
Sürekli aynı konuyu düşünüp kendini bunaltma kafi..
selamlar dostlar 6 yıllık evliliğimiz bu hafta içi bitecek yarın eşimin ailesi gelip eşyaları toplamaya başlıyacaklar bugün son kez 1 metre kare tuvalete kurduğum bilgisayar odamda son oturuşum ve evde son kez yatışım olacak öyle otururken son kez konu açmak istedim şükürler olsun ki kavgasız dostca arkadaşca ayrılıyoruz 3 yaşında bir kızımız var artık bende ve onlarda kalıcak ailemin evinde odalarımız var hatıraları yaşadığınız evi bırakıp gitmek zor oluyor umarım ileri de barışır bir yuva kurarız o gün gelir ise tekrar bir konu açacağım rabbim herkesin gönlüne göre versin herkese hayırlı akşamlar diliyorum...