enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat verirken bende +kdv olarak teklif veriyorum. Bunun sebebi istersen kesmemden ziyade, benim elime geçen para, ödediğin vergi bu tarzında ayırmak. Öbür türlü çok yüksek geliyor bedel
Şahsınıza değil Genel yazıyorum. Pazaryeri olsa satış taktiği falan filan ok de. Burda çok saçma geliyor bana.
ben hesaplarken zaten üstüne %29 koyupta hesaplamam gerekiyor. Hele ilk zamanlar Türkiyede kdv kaçtı diye bakıyordum öyle hesaplıyordum. Yahu niye yoruyorsunuz ki beni. kafamda düşünürken 10 bin diye düşünmeyecem ki 12 bin diye düşünücem zaten.
Banane senin karından
Ben kendi cebime bakıyorum. Gerçi Türkiyede şöyle bir saçmalıkta var. Söz meclisten dışarı işin ederini kimse bilmiyor. En ucuz teklifide versen 2 saat senle pazarlık yaıyor. Hiç kimse ben bu işe bu kadar verirmiyim benim işimi görürmü. Bütçe me uygun mu diye düşünmüyor.
Belki bana yurtdışında olduğum için saçma geliyordur ama Gerçekten Saçma değiştirin bu huylarınızı. Brde dönecem dediğiniz zaman dönün.
Almayacağım ürüne hizmete dönüş yapıyorum almayacağımı söylemek için adam şaşırıyor. Bende şaşırmasına şaşırıyorum.