Guzel dusunceniz icin tesekkur ederim oncelikle. Google cok buyuk bir okyanus. Attigimiz olta kucuk hemde cok kucuk. Ama emek olduktan sonra yemek illaki olacaktir.cunki doganin kanunu bu. Ben bunu birseyler denemek icin actim. Tek site 15 dil her dilin icerigi farkli. Bence guzel bir baslangicta yapti.bekledigimin ustunde. Cunki benim sistem 10 saniyelik baslangic ve gerisi tam otonom. Hic karismiyorum. Ne hali varsa gorsun diyorum. 😀 asagida 10-15 gunluk spam yapmadan ilerleyen bir site icin index raporu var incele istersen hocam ve bence durum cok guzel ve saglikli.ilerisi icin umit verici. Kaldiki ben cok sacma bi acemilikte yaptim bi anlik dalginlikla 1k uzeri sayfaya 301 cekmek zorunda kaldim. Buna ragmen index sayisi cok guzel. Buda otorite kazandigini gosteriyor bence.7-8 projem daha var mesela yavas yavas ilerliyorum. Yeni bir site daha yayina alacagim buda sadece benim belirledigim ve veritabanina yukledigim kelimelerden ilerliyecek. Hedefim 100 site. Admin panel yaptim bide ekledigim tum siteleri en ince ayrintisina kadar burdan yonetebiliyorum. Site eklemeden indexing apiye tek tikla ilerliyor. ftp yetkisi ve domaini tanimladigim her sunucuya kurulum yapiyor. Bu sistemi denicem simdi bakalim ne yapacak.nasil ilerlicek.Sizinde projenizin basarili olmasi dileklerimle. Insallah guzel haberlerle tekrar konusuruz.