hocam birçok sayfayı okudum ama yine de aklıma takılan birkaç soruyu çözemedim.
hızlıca büyütebileceğim bu kanalın büyüme istikrarı yıl boyunca veya birkaç yıl boyunca devam edecek mi?
3 yöntemle para kazanıyorlar demiştiniz bir yerde. bu 3 yöntemin biri youtube gelirleri midir acaba?
asıl olarak sormak istediğim soru: eğitimi satın almak bana tam olarak ne kazandıracak?
teşekkürler
Merhaba,
Kanallar istikrarlı büyüme sergiliyor ama eğitmde bu tip kazanç yada büyüme gibi garantiler yok bu bir youtube niş alanı ve sistemidir.
3 yöntemden biri adsense, biri kanal yap sat biri de kanala reklam olma ortak video sistemi. Farklı kazanç tipleri bulan öğrencilerde var bu kısım sizin sorumluluğunuzda.
Siz sadece içerik değil bir youtube sistemi öğreniyorsunuz, bununla beraber kendi nişinizi de yaratabiliyorsunuz. AI ile üretilen yada tiktokton alınan kore videolarına seslendirme gibi içerik değildir, kendimize ait üretimi vardır. Eğitimin ana konusu imzamda yeralıyor oradan da kullanıcı yorumlarını okuyabilir fikir edinebilirsiniz.
Bu eğitim bir kazanç yada büyüme garantisi gib şeylere garanti vermiyor, içerik ve sistem öğretim eğitimidir.