Kırılmayın ama 3 kere okudum anlamadım. Rica etsem nokta virgül cümle başı sonu belirterek yazar mısınız ?
Sıkıntı niss hocam zekalar benim yerime çalışıyor 😄
Tabii hocam, metni anlamı korunacak şekilde, noktalama ve akışını düzelterek net hâle getirdim:
Hocam, ben bunu söylüyorum. İstersen şu an anlık olarak yapay zekâyla yaptığım konuşmayı özelden de atarım. Bu seviyeye gelmek için biraz hücre eritecek işler yapmak gerekiyor; yani legalillegal kısmı bir kenara bırakıyorum, benim stilimde işler bunlar.
Ama şu bir gerçek: Yapay zekâ ne kadar bilgili olursa olsun, kurumsal bir site istiyorsan bunu herkes yapamaz. Ben de bunu tek başıma yapamam; hem zaman ister hem de bu alanda ciddi bilgi sahibi olman gerekir. Bu çok net.
Senin dediğin şeyi sıradan insanlar yapamaz zaten. Bu işi, bu alanda uzman olanlar yapar. Çünkü yapay zekâya nasıl komut vereceğini bilirler. Adamın temeli vardır; nereye yönlendireceğini, neyi nasıl isteyeceğini bilir. O yüzden şöyle mi desek, böyle mi desek diye düşünmez; çünkü zaten ne yaptığını biliyordur.
Sıradan biri için ise bu iş her zaman eksik kalır. Buraya ne koyayım, bu doğru mu, öyle miydi diye sürekli soru işareti olur.
Ama şunu da net söyleyeyim: Yapay zekâ, normal bir yazılımcıdan daha iyidir. Hatta çoğunun yanında çerez kalır. 20 yıllık yazılımcılar için bile işin aslı budur. 🙏😄.