Forumdan alınan backlink ya da işi olup yapmaya çalışan arkadaşlar diye ayıramam herkesin bir işi var, saygı duyuyorum.
Ama kesinlikle 100 lü 1000 li 10 binli paket gibi alınan backlink zaten (bence tabi) almayın.
Bunlar ola ki indekslense bile eninde sonunda silinecek çünkü site sahibi düzenli olarak farklı metodlarla sitelerine eklenen linkleri silecek (net!!!)... Yani ilk planda yarar veriyor bile olsalar (çoğu vermez) sonra zarara dönüşecekler.
Benim önerim kaliteli haber/blog tarzı yazıları ömür boyu silmeyecek (en kötü belli dönemlerde uzatma bedeli ödeyerek tutatbileceğiniz) kalıcı, da, dr değerleri yüksek backlinkler alın, yani tanıtım yazısı içeriği vererek link alın.
Ama bu tarz paylaşımları okuyup backlink almak zararlı gibi bir yorum lütfen kimse yapmasın, aklınıza gelen en en en en dev siteler bile benden backlink alıyor, dileyene referanlarımı yollarım, tabii ki onların sitesi benim sitelerim 555 milyon katı güçlü

ama işte temiz içerik üreten siteler yarattığım için alıyorlar, ancak özetle demek istediğim ALMAK ZORUNDALAR.... Backlinksiz büyüme diye kimse hayal kurmasın. Bazı arkadaşlar yazıyor işte ben backlinksiz ...... hale geldim, okey tebrik ederim, bir de backlink alsaydın tavan yapardın arkadaşım....