yaklaşık 4 gün önce başladık anahtar kelimeler alanıma göre baya zor ve rekabetçiydi açıkçası çok bir ümidim yokdu sitem 2. Sayfa 20. Siralardayi şimdi 1.sayfa 6.sirada sabitlendi ve bu aşamada bot 2 gün güncellemeye girdi kendisine test etmem için şans verdiği için çok teşekkür ederim
Öncelikle teste katılma fırsatı verdiği için
@rootcause;' e teşekkür ederim.
Sitemizi, zor bir anahtar kelimede, bir haftalık bir sürede (bu sürenin 2~2.5 günü bot kapalıydı) 2. sayfadan 1. sayfaya taşıdı.
Bu süreç içerisinde mümkün mertebe takip etmeye çalıştım. gerçekten de gerçek kullanıcı gibi sitede scroll ypılıp sayfalar arasında gezinti yapıldı.
Ekran görüntüleri aşağıda.
Tekrar hayırlı olsun.
26 Ocak tarihinde alınan ekran görüntüsü.
Bugun alınan ekran görüntüsü
Analytics görüntüsü
Öncelikel deneme için hak verdiğinden dolayı teşekkür ederim sayfamda inanılmaz bir serp değişimi oldu
Gelen her hit bir ziyateçi gibi sayfaları geziyor ayrıca ai tollarından da organik olarak sıralama görünürlüğmü değişti 5 gün içerisinde muazzam bir hit yazılımı.
2. sayfada bi kelimeye calısma yaptık. aynı gün içerisinde 4. sıraya geldi. sektördeki firmaların onune attı. hitler sadece anasayfada durmuyor, içerikleri geziyor. gayet sağlıklı calısıyor. teşekkürler..
Sistemi denedim, gayet sorunsuz çalışıyor. En güzel yanı sitede gezmesi ve zaman geçirmesi ve her ziyaretçinin farklı tarayıcıdan girmesi.
Organik hitten daha organik. kesinlikle tavsiye edilir farkı anında hissedersiniz...
Paket alındı teşekkür ederim
Arkadaş hızlı şekilde aksiyon gösteriyor
deneme hakkından yararlandırdığı için hocama teşekkür ediyorum. Gelen Hitlerin Kalitesi çok iyi Site içerisinde tıklama scroll gibi hareketleri yapıyor siteye istek atığ kaçan botlardan değil. İşlemler Search console'a yansıyor bu Olmadığı takdirde zaten hit sistemlerinin bir mantığı kalmıyor bana göre. Gelen ziyaretçiler talebim üzerine TR olarak Geldi ve Kaliteli bir şekilde siteyi ziyaretini yaptı scroll ve tıklama işlemleri yaptı. Çok ilgili ve İstediklerinizi çekinmeden sorabileceğiniz biri. Özetle Sağladığı hizmette başarılı Ve Çok ilgili biri kendisi. iyi forumlar.
Deneme imkanım oldu arkadaşın sistemi kadar karakteride 10 üzerinden 10. Çok ilgili ve iyi bir esnaf arkadaşımız.
Arkadaşın çalışması çok iyi, zorlu anahtar kelimelerde baya öne geçtim.
Öne çıkmışken backlnk çalışması yapmakta ekstra fayda sağlıyor.
1 haftalık paket satın aldık ve çok memnun kaldık.
Tüm tıklamalar search console ve analytics tarafında gözükmekte.
Arkadaşımız da para dan ziyade memnuniyet odaklı olduğu için sürekli çalışma sağlanılabilir.
Teşekkür ederim.
seo trafik, organik trafik, google sıralama, site trafiği arttırma, organik trafik satın al, google hit, seo hit, tıklama oranı artırma, google analytics trafik, arama motoru trafiği, arama motoru optimizasyonu, seo hizmeti, organik ziyaretçi, google sıralama yükseltme, anahtar kelime sıralaması, güvenli trafik, gerçek ziyaretçi, kaliteli trafik, hedefli trafik, ülke bazlı trafik, premium seo trafik, aylık seo trafik, günlük organik tıklama, arama görünürlüğü, google görünürlük, online görünürlük artırma, web sitesi trafiği, ziyaretçi artırma, trafik artırma hizmeti, seo danışmanlık, dijital pazarlama, google üst sıra, ilk sayfa google, google birinci sayfa, anahtar kelime optimizasyonu, site ziyaretçisi, web trafiği, internet trafiği, hedef kitle trafiği, kaliteli ziyaretçi, gerçek kullanıcı trafiği, organik büyüme, sürdürülebilir trafik, seo paketleri, trafik paketi, google trafik, arama trafiği, doğal trafik, güvenilir trafik hizmeti, seo çözümleri, dijital görünürlük, marka bilinirliği, web sitesi tanıtım,
hitbot,
hitbotu,
hit bot,
hit botu