Metaren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araştırdım okudum, hatta okadar araştırdım ki bu konuda yüzlerce kitap okudum. Kuran kadar incilide okudum zeburuda okurum. Hiç bir müslüman incil okumaz mesela. hatta Kendi inandığı kitabı Kuran'ı bile okumaz. Anadan müslüman doğmuş sorgulamadan müslüman zanneder kendini. ya hindistanda doğsaydı ineğe tapmaya ve taptığı şeyin doğru olduğuna, diğer inançları sorgulamadan araştırmadan yaşamaya devam ederdi.
Allah zalim yaratmış, ve bu zalim diye ayet göndermiş. artı küçücük çocuk ölmüş ve korkudan öldürdük diye ayet göndermiş. Ben konunun en başından beri böyle sorular çok fazla böyle platformlarda tartışılmamalı diye düşündüğümü belirttim.

Sabaha kadar konuşalım tartışalım, kimse kendi inandığından zerre vazgeçmez. inanç meselesi dışarıdan gelen, kendi inancına aykı olan her eleştriye kapalıdır.
Yüzlerce kitap okumuşsun ama hala okuduğunu anlayamıyorsun, demekki yüzlerce, binlerce kitap okumakla olmuyor, bak ne yazmışım yukarda lütfen alıntılama demişim.

İnanıp inanmaman beni ilgilendirmiyor, hidayet benim elimde değil, kendi özgür iraden ile ne yöne istersen o yöne git.

Hayır bloklama olsa bloklayacağım ama onuda kısıtladılar, alıntılamayın, kolay gelsin...