Ben 9 yıldır bu sektordeyim arkadaşlar Litecoin 5 dolar aldıgım dönemleri hatırlıyorum 2016 gibi o zamanlar bile bu manipülasyon yapılıyordu ama gizliden yapıyorlardı bu kadar on planda değildi bildiğin dünyanın en büyük kripto borsası kullanıcıların fonları ile piyasayı manipüle ediyor ve hiç bi şekilde cezalandırılmıyor çünkü neden haber uçuruyorlar hatta 2 3 tane 400+ mil balinalar 83 k long falan kapattılar bu döngü trump ve cz oyun dışı bırakılmadıgı sürece devam edecek gibi 0 layacaklar o kadar diyorum size ayrıca jefrrey epstein olayında bitcoin ile alakalı mail vardı market büyük bu çoğunluğunu israil ile bağlantılı zengin yahudiler ve cz tutuyor yakında borsalar zarar edip kapanmaya başlar borsa savaşlarınında başlayacağını düşünüyorum benim şahşen inancım kalmadı... 126 k Hapis suçlamalarından affedildi ve her ne olduysa sonra 4 5 aydır piyasa bu şekilde Operasyon başlamadan önce süper döngü yükseleceğiz tarz x post atıyor bu arada geçtiğimiz haftalarda 98k bilinçli bi şekilde long pozisyon açmaya yönlendirdiler kullanıcıları