Merhabalar kendim tesisat işi hatta daha doğrusu gider açma işi yapıyorum. Reklamları kendim yönetiyorum siteyi kendim oluşturdum bu zamana kadar birkaç kişiden de reklam kurulum hizmeti vs aldım ama asla memnun kalmadım. Saldırılar bir şekilde engelleniyor ya da azaltılıyor ancak reklam asla istediğim ölçek ve kurtarır maaliyette çalışmyor. Evet para kazandırıyor ama Google bizden çok kazanıyor ki müşteri iletişimimiz ve dönüşümümüz yüksek. Biraz tok esnaflık yapsak neredeyse o gün maaliyeti kurtaracağız anca diyebilirim. Güzel çalıştığında ise tatlı para bırakan bir sektör ama bir türlü istediğim sonuçlara ulaşamıyorum. Üç aşağı beş yukarı dönüşüm maaliyetlerini bildiğimden hedef ebm stratejisi ile reklam çıkıyorum ama hem anahtar kelime kalite puanım yerler de hem de çoğu gün yeterince harcama yapmıyor. Harcadığı günler ise nispeten kar bırakıyor. Yakın zamanda telefon araması üreten reklamları bırakıp, duyarlı reklam ağı website üzerinden iletişim odaklı reklam çıkmaya başladım maaliyetler bir tık düştü ama asla harcamıyor yeterince ve yeteri kadar dönüşüm getirmiyor. Günlük bütçe +5K üzerinde ücretli ücretsiz öneri ve destekleri bekliyorum ama lütfen somut bir adım bekliyorum herkes reklam uzmanı olmuş