Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim hocalarım, beğenmenize çok sevindim. Beraber büyüyoruz.
@fattih; Kardeşim Sağolsun yardımcı oldu n3 gün deneme olarak aldım kullanımı çok kolay panelin pratik bir şekilde yazınızı alıyorsunuz sajniyeler içinde ve şunu da söyleyeyim içinde seo araçları var bunları da kullanabiliyorsunuz fiyatı çok uygun üstelik süre sınırı yok paketlerde çok teşe3kkür ederim kısa zaman içerisinde satın alım yapacağım şunu da söylemeden geçemem hizmet veren bir işletme olduğum için bana gerekli olan bir kısım vardı 5 dakika içerisinde panele ekledi kullanıcıya yönelik hızlı cevaplar Allah işini rast g3etirsin kardeşim
Bir süredir sistemi aktif olarak kullanıyorum ve özellikle
Exclusive Blog,
WP Agent ve SEO, Toplu üretim modüllerinden aldığım verimden çok memnunum. Sistemin henüz deneyimleyemediğim daha birçok derinliği var; her gün gelen güncellemelerle platformun sürekli geliştiğini görmek heyecan verici. Gerçekten üzerinde çok emek verilmiş, dolu dolu bir proje olmuş. Mutlaka bir şans verip incelemenizi öneririm. Emeği geçen herkesin eline sağlık, teşekkürler!
@fattih;
PM ilettim hocam, geri dönüşünüzü bekliyorum.
Selamlar test etmek istiyorum hocam müsait olunca dönüş yapabilir misiniz