Rozdemir06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam devlet gerekli düzenlemelerini yapsın tabiki ama adam ben çekiliyorum kardeşim derse mesela benim tek eğlencem stres sıkıntı attığım oyun olan steamden Cs2’yi nasıl oynayacağım ben korsan olarak?
Dostum haklısın. Ancak bu adamlar Türkiye den ne kadar kazanıyor? Steam ayrılırsa pastadan tüm payı diğer platformlar alacak.
Sence bunu ve Türkiye pazarını kaçırmak isterler mi?

ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videoda yapmaya çalıştığın algıya cevap veriliyor zaten aç izle.Amaç kurumlara ceza kesip kasayı doldurmak ve insanların eğlencelerini elinden almak.
Birileri düzene uysun diyorsun kendin korsan kullanıp dümencilik peşindesin onun başka ismi varda anlayan anlamıştır...
Video zaten algı yapıyor.
Ben bu algılara gelmeyecek kadar çok şey gördüm.
Mobese ler ilk kurulmaya başladığında "yatak odamıza kadar izleyecekler" diyenleri gördüm.
ispark ilk kurulduğunda evimizin önüne araba park edemeyeceğiz diyeni duydum.
İnternette yapılan eylemler suç olmasın diyenleri dahi duydu bu kulaklar..
P*rno filtreleri ilk geldiğinde p*rnoma dokunma diye elinde pankartlarla gezenleri de gördüm.

Algı yapmak baskıcı bir ortam havası oluşturmak amaçlanıyor.
Devlet toplum için risk gördüğü durumlarda önlem alır.
Vergi cezaları kesmekmiş amaç. AB nin ne sosyal medya uygulamalarına, teknoloji firmalarına vs ne kadar ceza kestiğini görmüyorsunuz galiba?

Sıradan bir kaç oyun için taraf seçeceksem tarafım devletin yanı olur oyun platformlarının değil.