NoWitness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ve bunları yaparken "yaptık, oldu" tarzında dayatarak hiçbir dayanağı olmayan sebepsizce yapılmış şekilde yapıyorlar ya deliriyorum. Sırf amaçları halkı daha da zora sokmak.

Canımın içi bitanem aşkım hükumetimizin söylediği şey şudur; "Parası olan, yatırımı olan zaten daha zengin olacak, çalışmayın, çalışmanıza gerek yok. Paranızı getirin çalışmadan ayda %40-50 faizinizi alın oturun." Resmen, üretim yasak, çalışmak yakında yasaklanır, birikim zaten yapamıyor halk, yastık altı da bitti milletin çoğunun, birikimi de... Ülke çok büyük sıkıntılara girecek çok zorluyorlar. İstedikleri kaos ortamına çok az kaldı.

Ve daha nice zamlar ve ve ve herşeyin içinden geçtiler. Ve buna ragmen halen savunuyorlar sogan ekmek yeriz. Ac susuz kalırız. Diyerek beslenmek ile doymak nedir öğrenince biraz akillanacaklar ama ne zaman. Umarım herşey daha kötüye gitmez