Şu açıdan ve her açıdan dile getirmeye kalkışınca R10.net'in daha çok olmazsa olmaz değil, bundan daha öte olarak bir alan olarak düşünülebilir, her çeşit insanın bulunduğu mekanlar da "FORUM" dahilinde arzu ettiğinizi yine saygı çerçevesinde dile getirebiliyorsunuz, çoğu insan bu arafta gezerken önüne gelen herkesle iletişim kurmayı olumlu karşılamaz, ancak "FORUM" teriminin bir mükemmel yanı tam olarak bu oldu, arzu ettiğiniz kullanıcılara "Geri dönüşe göre" yazabilir ve iletişim hali alabilirsiniz.

R10.net'in var olma ve çıkış sebebi zaten bu denli bir foruma ihtiyaç olmasından kaynaklıydı, inanın bana Coşkun hocam ön ayak olmasa bir başkası galip gelebilirdi, belki de farklı bir alan adı ile, ama illa ki olabilirdi kanaatindeyim. Hiç bir insan kusursuz değildir, onlar kendilerini öyle zanneder, ancak bir fikir yine keza bir başka insanın aklına her türlü gelebilir, bu açılar dan bakınca gayet tabii olağan karşılıyorum.

Asıl mevzuya gelirsek, R10.net bana çok değerli arkadaşlar, insanlar ve ortam kazandırdı, bu yüzden minnettarım, yorumlar da bazı kullanıcılar sıradan karşılayabilir, nitekim herkes için geçerli olmayan bir yapı; mutlu tesadüfler ve şans.

Bu konu tamami ile kullanıcıdan kullanıcıya ve yaşanmışlıktan yaşanmışlığa değişiyor, benim görüşüm bu, benim rastlantılarım bunlar.