BuraqTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar, iş yerimde müdür ile yaşadığım mobing ve sıkıntılardan daha önce sizlere bahsetmiştim. Beni işe direk patron aldığı için diye düşünüyoruz girdiğim günden beri üzerime oynayan biriydi. Bu gün akşam işten çıkmadan önce patron yanına çağırdı, aranız bozuk mu dedi, ben de abi seni çok seviyorum, seninle aramız bozulmasın istiyorum ama artık illallah ettim dedim. Kendisi de Allah razı olsun hak verdi bana ama bazı şeyleri de değiştiremiyoruz şirket menfaatleri açısından dedi.

Sonra ortak tanıdığımız, şehrimizin gerçekten efsane iş adamlarından biri ile ben gelmeden 1 saat önce oturduklarını, benim hakkımda konuştuklarını söyledi. Karşı taraf patronuma benim gibi birine ihtiyacı olduğunu söylemiş, 80 Adet 1+1 daire aldım, Burak gibi eli ayağı düzgün birini bulmam lazım gibisinden bir cümle kurmuş, patron da Burak'ı çok severim ama bizim şirkette olmadı, mutlu değil farkındayım demiş. Abi de ayrılmayı düşünüyorsanız ben konuşayım kendisiyle, isterse benim ile çalışsın demiş.

Velhasıl bana bahsettiği işi tam anlamamak ile birlikte 80 adet daireyi kiraya verecekmiş, bunları da ben yönetecekmişim. İlk kez duyduğum bir iş, yapabilir miyim, şartları nasıl olur inanın hiç bir bilgim yok. Pazartesi nasip olur ise oturup konuşacağız, kendisi ile benim de aram gayet iyi ve severiz birbirimizi.

Sonuç olarak işten çıkartıldım ama patron ile şükürler olsun ki aram bozulmadı, gerçekten çok sevdiğim biri, çıkış kağıtlarını imzalarken fark ettim 6 aydır çalıştığım yer için maaş + 2 maaş da tazminat yatıracakmış, tekrar Allah razı olsun diyorum kendisine.

Bu ev işinden anlayan var ise de bana bilgi verirse sevinirim Bir macera bitti, yeni maceralara başlayacağız nasip olursa, dua edin bu kardeşinize
Maddi manevi avantası bol, derdi çok bir iş