Meraboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son b5 yıldır Çerkezköy'de yaşıyorum.

Suç vs yok denilecek kadar az, trafik kazası olunca ilçedeki tüm polisler gidiyor iş güç olmadığı için

Güvenli bir ilçedir, mülteci tek tük. Ayda yılda bir belki denk gelirsin. En son kaç ay önce gördüm hatırlamıyorum bile.

Son dönemlerde popüler oldu burası. 59 plakadan çok 34 plaka var. Tüm İstanbullular buraya çöktü.

Sağlam trafik kültürü vardır. Yaya geçitlerinde tüm araçlar durur, yayaya öncelik verilir. Aptal aptal sollamalar, makas atmalar yok. Neredeyse her sokakta trafikçiler olduğu için kimse cesaret edemez burada

Çorlu'da yakındır git geli kolay. Buranın tek eksiği,

Alt yapısı. Rezalet, berbat, tamamen çöp gibi. Yollar b.k gibi. Hakkari'nin 3 bin rakımlı köyünün yolları bile buradan daha iyidir.

Araban varsa ayda bir alt takım yaptırırsın, böbrek taşın varsa taşlarını düşürürsün.

İlçe belediyesi de hele il belediyesi de rezalettir. 1 gram çalışma görmedim, kimse görmedi. Oy verenler bile 7/24 bela okuyor öyle söyleyeyim

En son 6 ay önce TESKİ boruları değiştirme çalışmalarına başladı 6 ay geçti hala değiştiriyorlar. Yollar 20-25 cm çukur. 3-5 yer değil her yer rezalet.

Çerkezköy belediyesi ile Tekirdağ büyükşehir belediye başkanları arasında büyük kapışma var. Büyükşehir belediyesi de kendi aklınca(!) cezalandırıyor Çerkezköy'ü.

Görüp görebileceğin en berbat belediye anlayışı vardır burada. Yılbaşına bile elektriksiz girebilirsin ki girildiği oldu da.

Kışın -10 derecede şak diye elektriği bir kesiyorlar 1 gün yok. Doğalgazda haliyle gidiyor bir tarafların donuyor evin içinde.

Yazın 40 derece sıcağında 4-5 gün su kesintileri yaşanıyor. Her yer herkes leş gibi geziyor mecbur. Su olmadığı için kaç defa AVM'ye gidip tuvaletimi yaptığımı bilirim.

Sokaklar caddeler özellikle yazın leş gibidir. Hiç görmediğin böceklerle tanışırsın. Kafam kadar hamam böcekleri, gümüş böcekleri vs asla sorunu bitmez.

3-5 yer değil çok yere gittim bu kafadaki belediyeler hep aynı. O yüzden sana tavsiyem, gideceğin yerde hangi belediye var önce onu araştır ona göre tercih yap.

İnsan onurunu ayaklar altına alan böyle rezalet bir yerde yaşamak istiyorsan buyur gel.

bu yorum tum iyi bildigim seyleri unutturdu valla, tesekkurler