ISTENEN FİYAT: 10.000TL
pazarlıksız

Selamlar arkadaşlar, 2 mail toplam 22 ID meley için hazırlanmış hesaplardır, Proje değişikliğimden dolayı satışa sunuyorum. BUFF ŞAMANI 100LVL +80LVL SURA VS MEVCUT Hesapların hepsine ep atılmıştır kimisinde harcanmış, kimisinin nesnesinde 200-300'er EP mevcuttur. Şamp1 Lycan Kırmızı Kurt P, 4 Envanter Açık, 6/6 Mitsi Mat Simyalar,nesne deposunda +150'den fazla item, lolipop, +9 çakırkuşu %48ort mevcuttur. Tüm hesapların içinde itemler doludur envanterler doludur, kimisinde +10.000 çiçek çocuklar mevcuttur. ciddi büyük emek verilmiş hesaplardır. ID lerin ortalama yarısında Genel Aura giysisi mevcuttur şuan tam hatırlamıyorum sayısını. depoları vs dolu hesaplardır hepsi. ID parası ve simya parasına veriyorum acil nakit ihtiyacımdan dolayı. bedavaya hesap alan pişman olmaz. emek vererek kastığım hesaplardır hepsi. PAZARLIK YOKTUR ID'LER FOTODA MEVCUT AL İSTER ETP YAP TIKTIK YAP MELEY DÖN ZODYAK DÖN MAX 2 HAFTAYA ÇIKARIRSIN PARANI.. MAİLLERİ İLE BİRLİKTE VERECEĞİM DETAYLI RESİMLER CİDDİ ALICILAR İLE PAYLAŞILACAKTIR.

1. MAİL 17 ID
2. MAİL 5 ID