6 ay önce kullandığımız Superonline internetimiz bir anda kesildi. Aradık, ekip gelip bakacak dediler. Her gün aramamıza rağmen sürekli oyalandık.
Yaklaşık 1 ay sonra tekrar aradığımızda altyapısal bir problem olduğu ve 20 gün içinde çözüleceği söylendi. 20 gün geçti, tekrar aradık; bu sefer de 15 gün sonra çözüleceği dendi. Bir süre sonra sonuç alamadığımız için aramayı bıraktım.
Superonline bayisine gittim. Türk Telekom altyapısını kullandığımız için sorunun onlardan kaynaklandığını söylediler. Bunun üzerine BTKya şikâyette bulundum.
BTKdan gelen yanıtta cayma bedeli olmadan iptal edebileceğim yazıyordu ve sorunun ayın 21inde çözüleceği belirtilmişti. Ancak bugün ayın 30u olmasına rağmen hâlâ bir gelişme yok. Tekrar BTKya yazdım.
Altyapı olmayan yerlerde hangi internet seçeneklerini kullanabilirim?
bir ara buna benzer bir sorunu yazın yaşamıştım.Wifimız bozulmutu arıyodum gelmiyorlardı gelecez diyip.Bizde 10 yıldır fln superonline abonesiyiz eski evimizde kalmış.O yüzden ekiplerin oraya gittiğini öğrendik sonradan.Yani müşteri hizmetleri eğer bize başta adresimizi doğrulamak için soru sorsaydı 35 gün internetsiz kalmıcaktım.Neyse hocam kısaca eğer taşınma gibi birşey yaptıysanız eski superonline a kayıtlı adresinize gidiyor olabilirler.