R10.net benim için hem bilgiye hızlı ulaşabildiğim hem de iş anlamında kendimi geliştirdiğim bir platform. Özellikle dijital işler ve tecrübe paylaşımları çok değerli.
Forumdan beklentim; kaliteli içeriklerin artması, güvenli ticaret ortamının korunması ve topluluk desteğinin devam etmesi.
R10.net benim için bilgi birikim. Arkadaşlık katti
R10.netin hayatınızdaki ve işinizdeki yeri nedir?
R10.net benim için sadece bir forum değil, aynı zamanda dijital dünyadaki ofisim gibi. Meraklı biri olarak takıldığım teknik noktalarda çözüme en hızlı ulaştığım, Özellikle Yapay Zeka entegrasyonlarını yakından takip ettiğim bir bilgi kaynağı.
Forumdan beklentileriniz neler?
Forumdan öncelikli beklentim, 'bilgi paylaştıkça çoğalır' mottosuyla hareket eden bu ekosisteme katkı sağlamak ve projelerim için nitelikli geri bildirimler alabilmek.
R10 bana bir çok insanla tanışma fırsatı verdi her hayat farklı bir hikaye ve her bir hikaye bana tecrübe oldu 🙂
Güncel haberler 2.el satış açık artırma yazılım konusunda iş alıyorum
Bir uygulaması çıksa artık
R10'da yaklaşık 20 senem geçti. Burayı hem ticaret alanı hemde bilgi kaynağı olarak görüyorum.
Forumdan en büyük beklentim eskiye dönüş yani güvenilir alışveriş imkanı. Biriyle alışveriş yapacağınız zaman 10 kere düşünüyorsunuz.
R10 netin netin hayatımdaki etkisi tek kelime ile anlatabilirsem hayatıma dokunan bir kelebek gibi oldu. Çoğu sorunumu çözmemde yardımcı oldu. İş hayatımda değilde hobi olarakta çok yararı dokundu. R10 net sayesinde çok keyif aldığım bir hobim var artık.
Forumdan beklentim;
Yapay zeka entegresi ile bazı sorulara vb anında cevap verebilen tamamen R10a ait ve özel ROKİTO adında bir yapay zeka çıkabilir. Tıpkı X teki grok gibi. Olsaydı çok güzel olurdu bence
R10 da yıllarca ticaret dostluklar edindim satis yaptık alışveriş yaptık bilgi paylaşımi yaptık çekilişler
Katılan herkese başarılar
r10 dan beklentim kaliteli ticaret yapalim devamli ve sureklilik halinde olalim ve bu sekildede hep ticaret yaptik devamida gelsin yapalim teşekkürler
Bilgi aldığım, yeri geldiğinde ticaret yaptığım bir yer R10.
R10 yardımlaşma bilgi edinme paylaşma yeridir bende.
R10 dan beklentimiz çizgisini koruyarak nice seneler aynı ortamı güvenli bir şekilde sağlaması.
R10.net, benim için iş çıkardığım, dijital dünyayı yakından takip ettiğim ana merkezlerden biri.
Beklentim, güvenli ticaretin devam etmesi, gerçekten iş yapan insanların öne çıkması.
Başta yazarlık kariyerimi ve yanında yaptığım birçok işimi ilerleten R10'a teşekkür ediyorum. Burası sayesinde birçok iyi insanla tanıştım. Forumdan beklentim ise; şimdiye kadar hem maddi hem manevi olarak bana kattığı güzel şeylerin katlanarak devam etmesidir.

R10 u hayatımda ve işimde takıldıgim konularda çözüm aramak için kullanıyorum.

Uygulaması çıksa da web tarayıcısı dan kurutulmuş olsak 😄
Türkiyede dijital girişimcilik kültürünü en net hissettiren platformlardan biri burası benim için. Freelancer, ajans, girişimci fark etmeksizin iş bağlantıları kurabildiğim bir ağ sistemi olarak görüyorum.
Tecrübeli arkadaşların tecrübelerini daha çok paylaşması forumdan beklentimdir.
Güvenli Ödeme Sistemi
Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz... Bazen bir tebessüm bile bir sevap, sadakadır.... Demiş çok kıymetli bir büyüğümüz.
:-)
R10 da yaklaşık 10 yıldır belirli bi konuma geldim. Satış yaptık yeri geldi ürün tedarik ettik. R10 u seviyorum ya
r10 u anlatmaya gerek yok uzun yıllar geçirdiğimiz bir evdir. Arkadaşlık dostluklar kazandığımız ticaret yaptığımız bir platform
Forumdan ve dünyadan beklentim eski güzel günlere dönmek
r10 benim hayatimin can damari tüm zamanim burada geçti 40 yaşina geldim ayni
Zaman geçirdiğim bir site. Hayatımda bir etkisi yok.
R10 ticaret kapısı, daha güvenilir ödeme sistemleri.
Bu siteyi sadece Forum kültürünü sevdiğim için kullanıyorum. Herhangi bir beklentim yoktur.
R10.net benim için en güncel bilgileri en hızlı şekilde alma ve bilgiyi paylaşma ortamıdır.
Paylaşımların artarak sürmesi dileğiyle.
Günlük takibi yapıyorum bilgi edinmek için kullanıyorum.
Ücretsiz bilgi paylaşımının artması
R10.netin yeri: Dijital ekosistemin kalbi. İşlerimin sürekliliği ve network kanallarımı canlı tutmak adına vazgeçilmez bir durak.
Beklentilerim: Mobil uygulama deneyiminin daha da modernize edilmesi ve yapay zeka entegrasyonlu forum araçlarının çoğalması harika olurdu.
İşle ilgili problemim olsa buraya danışıyorum, zaman geçirmek için kullanıyorum tek hobim.
Asla tarzının bozulmaması.
R10'a yıllarımızı verdik

ara vemriştim ama kaldığım yerden devam ediyorum. Bu sıralar yapay zeka ile ilgili başlıklar daha çok takibimde.
hayatıma artı kattığı için kullanıyorum
yardımlaşma
Bir sürü arkadaş edindim buradan. en büyük kazanınım bu. Daha önce işimin merkezin de iken şuan reel iş dünysına döndüm.
Eski forum ruhu
Dijital anlamda güvenli limanım R10 diyebilirim. Bir şey araştırıyorsam ilk buraya bakarım, gündem hakkında güvenilir yorumlar arıyorsam yeni açılan konuları takip ederim. Çünkü biliyorum ki buradaki çoğu insan kendini geliştirmiş nitelikli kişiler.
Çizgi bozulmadan devam edilmesi.
katılıyorum . ticaret geçmişimize bakarsanız r10un yerini anlarsınız :dD
Hiç kimseden hiç bir şeyden beklentimiz kalmadı. Katıldım.
Katılıyorum r10 sayesinde para kazanmak
Benim için
R10.net, dijital dünyanın nabzının attığı yer. Bir sorun için gerçek tecrübelerden çözüm bulmak ya da sektörde şu an ne oluyor?u görmek için ilk bakılan duraklardan biri. Özellikle girişimcilik, SEO, yazılım ve online ticaret tarafında hem hız hem de pratiklik sağlıyor. Yani teori değil, sahadan bilgi.
Forumdan beklentileriniz neler?- Bilgi kalitesinin korunması: Deneyime dayalı, güncel ve gerçekten işe yarayan paylaşımlar.
- Topluluk kültürü: Yardımcı, saygılı ve ben de buradan bir şey öğrendim dedirten bir ortam.
- Şeffaf ticaret: Alımsatım ve hizmet konularında güvenin yüksek olması.
- Güncellik: Algoritmalar, araçlar ve trendler hızlı değişiyor; forumun da buna ayak uydurması.
- Yeni fırsatlar: İş birlikleri, ortaklıklar ve beklenmedik kapılar açması.
Web tasarım konusunda gerçekten buradan çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum. Umarım uzun yıllar bu şekilde kendimi geliştirmeye devam ederim.
İnternet üzerinden ticareti ve gündemdeki teknoloji haberlerini buradan takip ediyorum, zaman geçirmek için kaliteli bir yer.
Çekilişe SONUCU ACIKLANMIŞTIR ! kazanan üyemiz
@MuGi; yedek :
@lazzi; Çekilişe katılan kişiler aşağıda listelenmiştir YENİ ÇEKİLİŞİMİZ PAZARTESİ GÜNÜ TEKRAR OLACAKTIR ! Çekiliş videosu :
https://youtube.com/shorts/6L9qV3UwgQ4?feature=share Çekiliş Linki :
https://analiz.r10.net/cekilis-araci/RF6xPFLW1769791680 kazanan arkadaşımızı tebrik eder özelden adres bilgisi paylaşmasını rica ederiz
Yusuf Arda
heri 19
The Raskol
musk medya
ismail03
korayoru
Em1rhan
aksaraymalakli
alastyr
darkleans
rastsegah
karyagdi