Vovno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maksadınız iyi olsa da (söylediğinize göre) üslup çok vasat.
Başlık hakaret içeriyor. Size göre saçma olan başkası için değerli olamaz mı?
Ayrıca adama derler ki; iyi de sanane, sana fikrini sorduk mu?

Yani dışarıdan hoş görünmüyor gönderiniz ve üslubunuz

Bir hazımsızlığınız var ve nefret kusuruyor, saldırıyor gibisiniz daha çok.

Bir arkadaşımın kardeşi yapıyor yz ile müzik ve spotfy çok ciddi ödemeler veriyor.

Kolay gelsin.
Öncelikle selamlar başlık hakkında bende konuyu açtıktan sonra çekindim ve anında değiştirdim lakin geç işledi evet haklısınız.Ayrıca tutumun saldırganlıktan uzak olmaktan öte yanlış birşeyleri ve algıyı değiştirmek amacıyla yapılan bir davranıştı.Ayrıca fikir belirtmek için gayette özgür bir yerde olduğumuzu düşünüyorum.Kısa kesiyorum yz ile müzik evet yapılabilir ancak şarkınızın bir gece ansızın teliften kaldırılmayacağı bilinmezdir çünkü yapay zeka ile oluşturulmuş bir ürünün telifi hakkında net bir bilgi yoktur.Arkadaşınızın kardeşi ödeme alabilir ancak bir o kadarda anlattığım gibi PR(yani reklam) işidir şayet beni bu durum oldukça şaşırttı.Şayet çok ciddi bir ödeme aldığını belirttiniz gelir ele eden kişiler elbette vardır ancak bu gelir sınırlı olup düzenli olmayacaktır ayrıca belirtmek isterim ki benim bu konuda asıl eleştirdiğim nokta 0 müzik bilgisiyle düzenli gelir elde edilmeye çalışmak için yapay zekayı kullanmanın mantıksızlığıdır.