Selamlar, sarı site var ya malum orası için bot talebimiz var bize sürekli araçları takip edecek örnek veriyorum bir aracın marka modeline girecek belli filtreleri yapacak ve bu araç sallıyorum 500 ile 800 arasında ilanları var 550 altına düşen yada 550 altında yeni ilan eklenen bir araç olursa ve açıklama da bazı kelimeleri de kontrol edecek tabi bu böyle bir araç olursa bana ya whatsapptan ya mailden haber verecek ama whatsapp grubuna atabilirse daha iyi olur telegramda olur ama whatsapp öncelikli bunu bizim belirlediğimiz markalar özelinde yapacak ve botu yazacak kişinin bize en azından 1 yıl bu malum sitede bir değişiklik olur ve programda güncelleme gerekirse bu desteği vermesi lazım sonra ki seneler için gerekirse tekrardan ödeme yapar devam ederiz.
NOT: Lütfen şahsi telefonumdan yada buraya yorum olarak değil R10 üzerinden mesaj yoluyla detaylı şekilde tekliflerinizi iletiniz, kendim yazılımcı olduğum için anlatacaklarınızı anlayabilirim hangi teknolojiler olacak sunucu vs ne gerekiyorsa lütfen detaylıca anlatın. Zaman ayırdığınız için teşekkürler şimdiden iyi çalışmalar dilerim herkese...