Hocam socketi sanırım basit arıza o
Cımbızla düzeltebiliyorsan dene bataryayı cıkartıp kapalıyken
Olmuyorsa socketler 200 lira falan da işçilik çok istiyolar 2 lehim atmaya elinizden gelmiyorsa muhtemelen 1k ya sıfır soketle değiştirtirsiniz bence 1k ödeme iste onu atsın yaptır geç
satıcı o ödemeyi yapmaz hiç sanmıyorum. zaten böyle basit şeyleri bile söylemediği cihazda illaki başka problemler de vardır. bu yüzden ne masrafa girmek, ne de uğraşmak istemiyorum.
Bence iade durumlarında, ürün satıcıya ulaşır, zarar görmüşmü görmemiş mi bakar ardındanda ücret iadesi yapabilir. Sarı site get sisteminde de durum böyle çalışıyor. Ürünü kargolamadan ücret iadesi satıcıyı mağdur edebilir.
dediğiniz olay sıfır ürünlerde doğrudur ama sıfır ayarında ikinci el bir bilgisayar alıyorum, alırken ödemesini önce yapıyorum. hem eksik geliyor, hem sahte kablo öneriyor, hem de bozuk çıkıyor. bu noktadan sonra ben nasıl güvenip önce ürünü yollayayım.
Şikayet konunu inceledim büyük ihtimalle satıcı ürünü aldıktan sonra ürüne zarar vermişsin diyerek işi sürüncemeye sokacak.
Şikayet konunda iade kararı verilmiş zaten, önce ödemeni al sonra gönder, 4bin küsür için r10 hesabını banlatmak istiyorsa da kendi bilir.
Bir sonuç alamıyorsun direkt savcılığa şikayette bulun süreç uzun sürer ama bırak başı ağrısın 4bin için.
şimdiden demeye başladı zaten sen bozdun ürünü bilerek diye. süreç istediği kadar uzun sürsün, ifade verip dursun uğraşsın