Adwops adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada aradığınız en iyi kriterlere sahip yer benim oturduğum başakşehirde kayaşehir taraflarıdır. Havalimanı 20dk, her yer yeşillik (şamlar ormanı dibimizde), tipler at hırsızı değil, yolları geniş, şehir hastanesi ve devlet hastanesi bol, AVM bolluğu olan huzurlu bir ilçe.
sanirim burasi sizin dediginiz yer. esenyurt ordan el salliyor resmen. bide bu istanbulun yeni gokdelenlerini ben hic begenmiyorum. depreme karsi guvensizim bizim mutaahitlere gram guvenmiyorum. max 3-5 kat olmali bence ordu gibi bi apartmanda 2000 kisi yasamamali diye dusunuyorum. tavsiye icin tesekkurler ama istanbul airportun sag tarafina hic bakmiyorum sol tarafiyla ilgilenmek istiyorum.

Barthesan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin dediğiniz yerler sanırım hastaneye yakın taraflar oluyor ancak kesinlikle tavsiye etmem. Okullar bölgesi ve suça sürüklenmiş it kopuk dolu. Önerebileceğim tek yer Esentepe tarafları olur ancak orada uyguna bulacağınız evler ya dip taraflarda olur yada eski olur. Yeni evler genelde merkezde ve pahalı oluyor. Orası biraz daha nezih ve daha gelişmiş kalıyor. Kendiniz gidip görmeden kesinlikle karar vermeyin derim.
aynen o taraflar asiri palai, onerler diye bi mahalle var merkeze 2km uzaklikta 10milyondan asagi daire yok fabrika mudurleri seolar kendilerine mahalle yapmis heralde halktan kopmak icin.

Dryas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten bir kaç kriterden sonra Çorlu ve Çerkezköy kafadan eleniyor.
Tekirdağ'ın merkezi güzel ancak Trakya bölgesinde hele hele sanayinin dibinde su sıkıntısı yaşamayacak hiç bir şehir yok
sanayi varsa su sikintisi vardir ama izmirdeki gibi hergun su kesintisi yasamayiz heralde hergun su kesintisi var izmirde son 1 senedir.
peki oneriniz varmi il ilce bazinda?