Merhaba arkadaşlar hayırlı günler, 27 yaşımdayım ve 7 senedir bir demir çelik firmasında çalışıyorum. Bu firmada yönetici gibi bir şeyim. Ürün satışı, imalatı, muhasebesi, lojistiği, dijital pazarlaması gibi her şey ile ilgileniyorum. Çalışma olanaklarım rahat fakat artık burada çalışma hevesimi kaybettim. Aylık kazancım 100k yakın işten çıkarsam gelirim yarı yarıya düşecek ama para artık beni motive etmiyor. Kariyerime baştan başlamak istiyorum gerekirse asgari ücret ile de başlarım başladığım işte sıfırdan yükselmek istiyorum. Burada çalıştığım dönemde kendimi çok fazla geliştiremedim ama ticari anlamda işin işleyişini organizasyonunu çok iyi biliyorum çünkü bu şirketi neredeyse ben yönetiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? 7 senelik bu şirkette edindiğim tecrübeler ürün satışı, genel muhasebe, ürünün üretilmesindeki süreçleri yönetme, çalışan personeller ile ilgilenme, satın alma süreçleri gibi orta çaplı bir firmada yapılabilecek bütün işler. Bu şirkette dijital pazarlama ve e-ticaret sitelerinin seo çalışmalarına kadar ben ilgileniyorum. Ama bir alanda kendimi geliştirmek yerine sadece çok fazla alanda yüzeysel bilgi edindim ve bunun dezavantajını yaşıyorum çünkü bu bilgiler bu firmada iş görüyor farklı bir sektöre geçtiğimde maalesef işe yaramıyor.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Kalmalı mıyım yoksa farklı bir alanda kendimi geliştirebilir miyim? Bu arada kendimi inancım tam çalışkan ve risk alabilecek bir insanım? Görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.