Bence sizin oturup "hangi ara bu kadar şüpheci oldum, hangi ara bu kadar insanlara güvenim kayboldu?" sorularına yanıt bulup bakış açınızı pozitife çevirmeniz gerekiyor.
Arkadaşa gelince velev ki sizin dediğiniz gibi maksadı diyelim: bu da bir çabadır ve karşılığını alır, kader gayrete aşıktır. Bunu yapmasında ne sakınca var ki? reklam için bile yapsa?
Siz neden bu kadar rahatsız oldunuz, buna baktınız mı hiç? Belki şuan bir şeyi yapmadığı için pişman oldu, belki özür dilemediği için sevdiği bir insanı kaybetti, belki biri vefat etti seni seviyorum diyemedi onun derdi ile açtı? özelini açıkça paylaşmadan bu konu üzerinden dertleşmek istedi belki de?
Neden illa maksadı negatif olmak zorunda arkadaşın, arkadaşım?
Sevgiler.
Hocam kısa özet geçeyim;
Yakın zamanda bu şekilde nasıl diyeyim hit alacak, mesaj kasılacak postlar açıp sürekli popüler konularda yer alan üye haksız rekabet yaptığı için banlanmıştı. Demek istediğimi açıkladığımı düşünüyorum. Yoksa bende yeri geliyor çokça konu açıyorum bundan yana sıkıntı yok. Sadece merak ettim ve arkadaşta üstte cevabını verdi zaten kimseye art niyetli değilim, iyi akşamlar.