ardabasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası bu kadar düşük değerler vereceğinizi düşünmüyordum hocalarım ama aklımda projelendirmek var. Spor ile alakalı bir haber veya blog tarzı belki farklı bir şeyler olabilir. Sizce projelendirmek mi yoksa satmak mi?
Hocam birisi 10 K veriyorsa elbette satmak, ama vermeyeceği için bence projelendirmek, zaten adından dolayıda domainde bilmece yok, hatta niş yapın sadece takımların ilk 11 lerini paylaşın bırakın, farklı içerik üretmeyin, google artık her telden yazanı çok zor taşıyor ve her telden yazmak içinde ekip şart, tek başınıza yapacaksanız her maç için ilk 11 leri açıklayıp, değerldirmenizi de yazdınız mı yürür gider, ama ne olur nerelere gelir o konuda yorum yapmak sitemem. Sadece genel olarak fikir vereyim (98 tane sitem var) 1 kişi, backlink gücüde yoksa, bence hiç bir projeyi kolay kolay % 85 becerip yükseltemez, yükseltsede para kazanamaz, site işi bitti, ama bu benim yorumum, inşallah ben yanılırım siz 1 numara olursunuz (artık 1. sıra siteler bile para kazanmıyor maalesef)