grighton adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam teşekkürler ama uzun bir süre analiz rapor vb.yaptırmam bahsettiğim site'ye iç seo, on page paketleri aldım ama bir faydasını da göremedim.

hocam yanlış anlamayın beni ama kendiniz ile çelişiyorsunuz

" Asıl sorunun nerede olduğunu nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum "

sorununuz bu, bu sizin cümleniz, ama sonrasında analiz rapor almam diyorsunuz. İyi de analiz ve raporlama olmadan uzman olan kişiler size sorunları ve çözümlerini nasıl iletecek? Telepati ile mi

Daha önce bazı bilinçsiz ve hatalı satın almalar yapmışsınız. ancak şimdi sitenizde bir olumsuzluk var ve teşhis ve tedavi istiyorsunuz; ama muayene, tetkik ve reçete istemem diyorsunuz. ee nasıl olacak o iş =)

Ayrıca backlinklere bir daha yanaşmam demişsiniz. Biz Backlinkmatik tarafında bugün Türkiye'nin en büyük SEO firmalarının, çok büyük kurumsal müşterilerine backlink çözüm ortaklığı yapıyoruz. Özelden size refleri de sunabilirim canlı örnekleri ile. Bugün çok yüksek rekabetlerde 1. sıraya getirdiğimiz kelimelerimiz var. Backlink SEO nun vazgeçilmez bir parçasıdır, off-page SEO'nun en büyük dinamosudur. Eğer kaliteli, EEAT yönergelerine uygun backlink kazanımlarınız varsa, bu sizi her zaman öne çıkarır. Sadece SEO'da değil, LLM uygun backlinkler uzun vadede AI performansınızı da arttırır.

Siz muhtemelen ucuz yollu spam veya işe yaramaz çalışmalar almışsınız, sonuç alamıyor olmanız o tekniğin değil size yapılanların başarısız olmasıdır. Normalde yaklaşımınız için bu kadar uzun yazmazdım açıkcası amacım sizi kazanmak değill de, ,bu konuyu muhtemelen sizin gibi başarısız deneyimler yaşayıp SEO süreçlerine küsen pek çok arkadaş da okuyacaktır; o nedenle genel bir açıklama yapmak istedim.

Ayrıca lütfen ama lütfen kimle çalışıp sitenize zarar verdiyse şikayet edin, -trader verin, böyle tipler de aramızdan temizlensin.

bilginize