Backlink paketlerini hemen durdur, Search Consoledan spam linkleri tespit edip disavow et, ardından içerik/başlık-CTR iyileştir ve sadece yavaş, alakalı, marka odaklı doğal link kazan.
Hocam bu konuda gemini ile sohbet ediyorum yani çok anlamıyorum ben seo işlerinden az buçuk anlıyorum ama yani onun kılavuzluğunda ilerliyorum içerik yaparken vb. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
Merhaba, bence artık backlink olayını bırakıp site içi optimizasyon ve alakalı konulara yönelirseniz çok büyük katkısı olacaktır. Emin olun iç optimizasyonunuz sağlam olsun kaliteli ve içeriğinizle alakalı 5 tane backlink alın (şuan için demiyorum) faydası kat be kat fazla olacaktır. Tabi ki backlink alırken de dikkat etmeniz gereken konular var.
Valla hocam backlink'i bu konuyu açana kadar çokfaydalı sanıyordum ama artık yanıdan bile geçmem diyebilirim.
Hocam zaten şöyle buradan aldığınız backlinklerin hepsi çöp neden diye sorarsanız çoğusu nofollow içerisinde dofollow olanlar varsa bile onlarda link çöplüğünden oluşuyor temiz sitelerden link çıkarmak maliyetli bir işlem olduğu için aldığınız backlinklerin hiçbirisinin sitenize bir etkisi olmuyor ne yazık ki sağlam bir backlink almalısınız bunu daha çok blogların adminleriyle görüşerek fiyat alırsanız sizin için daha etkili bir seo çalışması olacaktır.
Buna ben de ikna oldum yani genel olarak herkes yardımcı olmak için değil de kazanç odaklı baktığındanbir daha da almam.
Hocam teşekkürler ama uzun bir süre analiz rapor vb.yaptırmam bahsettiğim site'ye iç seo, on page paketleri aldım ama bir faydasını da göremedim.
Search console den bağlantılara gelip,aldığınız backlinkleri kontrol ediniz.
Spam backlinkleri disasow etmeniz gerekiyor.
Site içi SEO'nuzu tamamlayınız.
Elimizde site bilgisi vb olmadığı için verebilicegimiz bilgiler sınırlı.
Hocam zahmet olmayacaksa pm yoluyla iletsem incelemeniz mümkün müdür?