Elementor Pro ile Tamamen Yönetilebilir, Temiz Kodlu Kurumsal Site Yaptırılacaktır.
Merhaba, teknoloji odaklı kurumsal bir web sitesi projesi için; tasarım gözü kuvvetli, Elementor uzmanı ve temiz kod prensibine sahip bir WordPress geliştiricisi arıyorum.
Daha önce bu proje için kötü bir deneyim yaşadım. Hard-coded (doğrudan kod içine gömülü metinler), yönetilemeyen ve hata veren bir yapı teslim edildi.
Bu yüzden ne istemediğimi çok iyi biliyorum. Beklentilerim ve Teknik Şartlar:- Referans Tasarım: Boston Dynamics'in web sitesindeki (https://web.archive.org/web/20200722...ndynamics.com/) minimal, geniş, temiz ve modern tasarım dili Pixel Perfect olarak uygulanacak.
- Altyapı:
- CMS: WordPress
- Tema: Hello Elementor veya Astra (Şişirilmiş, ağır hazır temalar kesinlikle istemiyorum).
- Builder: Elementor Pro.
- Yönetilebilirlik (En Önemli Kısım):
- Teslim aldığımda, sitenin hiçbir yerinde (Header, Footer, Proje detayları vb.) kod dosyasına girip metin düzenlemek zorunda kalmamalıyım.
- Site tamamen Sürükle-Bırak mantığıyla veya yönetim panelindeki özel alanlardan (tercihen ACF - Advanced Custom Fields kullanılarak) güncellenebilmeli.
- Örneğin; yeni bir ürün/proje eklediğimde tasarımla uğraşmadan sadece içeriği girip yayınlayabilmeliyim (Dynamic Content yapısı).
- Performans ve SEO:
- Gereksiz eklenti yığınından uzak, Pagespeed değerleri yüksek, temiz bir kurulum istiyorum.
- Mobil uyumluluk (Responsive) kusursuz olmalı.
Not: Hazır "Business" temalarını kurup demo import edecek arkadaşlar lütfen teklif vermesin. "Sıfırdan Elementor ile Canvas üzerine" veya kendi oluşturduğu temiz yapı üzerine inşa edecek profesyoneller arıyorum.
İlgilenen Arkadaşlardan Ricam:- Daha önce Elementor ile yaptığınız benzer (Minimal/Kurumsal) 2 adet referansınızı,
- Tahmini teslim sürenizi,
- Ve yaklaşık fiyat aralığınızı özel mesaj (PM) veya konu altından iletiniz.