Merhabalar ben yaptırdım. Güncel olarak yeni fiyattan haberim yok ben 3 yıl önce yaptırdım göz tanesine 3 bin iki göz için 6 verdim totalde özel hastanede oldum. Ve hayatımın en iyi kararını verdim diyebilirim. Sizi gözlükten ve uzaktan bulanık gözüken insan yüzünden yazılardan ömür boyu kurtarıyor. İşlem toplamda iki göz için 15-20 dk ya sürüyor ya sürmüyor. Ve hiç ama hiç acı yok öncesinde zaten gözün etrafına bir şey sürüyorlar uyuşuyor. Her şey gözünün önünde gerçekleşiyor ancak çok ama çok rahat. İşlem bittikten sonra bant koyuyorlar gözüne veya gözlük takıyorsun Güneş gözlüğü ışık veya Güneş vurmasın diye. Eve geçiyorsun ilk 2-3 saat batma oluyor zaten saatte 1 koyacağın damla var o damla ağrıyı kesiyor ve gözünün kurumasını engelliyor. İlk 1 gün karanlık odada izolesin ışık ve güneş görmüyorsun. İlk 3 gün evden çıkmıyorsun. Duşta yok. Ama hayatında kendine yapacağın en iyi ama en iyi şey diyebilirim. Gerçekten bir mucize. Hayatın değişiyor. Her yeri parlak ve net görüyorsun. Efsane ötesi.