Herkese merhabalar ;
2016 yılından bu zamana kadar vergi mükellefiyiz. Bu zamana kadarda tek bir muhasebeciyle çalıştık. Aksi bir adam ukala ve yazılım bilişim işlerindende zerre anlamaz. Sırf aile büyüklerimiz önerdi diye yıllarca katlandık. Ne sorarsak tersliyor ve ilgilenmiyordu.

Biz danışmanlık faturaları kesebiliyoruz keza karşı tarafta bize kesebiliyor. Geçenlerde birinden 35 bin liralık hizmet aldık faturası kesildi ancak muhasebeci faturayı işlemedi. Neymiş sen reklam ajansı olabilirsin sana kimse reklam ajansı faturası kesemez. Bende haliyle sinirlendim ağzıma geleni söyledim.

Nalbur, nalbura fatura kesemiyormu dedim. Yok öyle yok böyle dedi kdvsini ödeyip satın aldığım ürünüm faturasını işletemedim. Keza forumda denk geliyor arkadaşlarımızın arasında bizim gibi hizmet veren kişilerde var onlara soruyorum yediği yiyeceği, marketten yaptığı alışverişi gider gösteriyorlar bizdeki kabul etmiyor. Sebebide işinle olan ürünlerin faturasını alabilirsin diyor. Yemek içmek işimle alakalı değilmiş

Bende dedim öyleyse bilgisayar alacağım gittim bilgisayar aldım faturasını kestirdim bana dediki geçen sene almıştın bilgisayar bunun faturasını yazamam 4 adet bilgisayarın faturasınıda yazdıramadım. Ben hep kendime titiz adam dikkat ediyor ceza yemiyeyim diye zannetim ama bu kendine iş yükü binmesin diye böyle yapıyor açık ve net belli. Şimdide bırakma kararı aldım yoksa bu adam beni delirtecek

Sizin böyle bir muhasebeciniz olsa ilk senesimi döverdiniz yoksa bu konuyu açmak yerine gidip ağızını burnunumu kırardınız 🤔