Merhabalar,
Üzerinde çalıştığım ve artık son rötuşları kalan projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Platform, testerlar ile publisherları bir araya getirirken aynı zamanda admin kontrolünde, güvenli ve düzenli bir işleyiş sunacak şekilde tasarlandı. Google Play test süreçlerini hızlandırmak, kaliteli geri bildirim sağlamak ve iki taraf için de sürdürülebilir bir kazanç modeli oluşturmak.
Sistemin genel akışı:
- Publisher ve testerlar kayıt olup plan satın alarak sisteme dahil olur.
- Publisherlar uygulamalarını ekler, kampanya oluşturur ve test talebi başlatır.
- Testerlar kampanyaya başvuru yapar; kabul edilen testerlar 14 günlük test sürecine girer.
- Testerlar her gün uygulamayı test eder ve kanıt (görsel/video) yükler.
- Kanıtlar publisher tarafından incelenir, onay veya ret verilir.
- Süre tamamlandığında tester kazancı cüzdana yansır, banka hesabı veya kripto cüzdanına çekim yapılabilir.
- Anlaşmazlık durumlarında dispute açılabilir ve admin müdahalesi mümkündür.
- Stripe ödeme yöntemiyle plan alıp bakiye yükleyebilirler.
- Supabase auth ve database kullanıldı.
- Next.js 16.1.4 kullanılıyor ve UI tarafında shadcn bileşenleri kullanıldı.
Bu yapı sayesinde publisherlar hızlı, doğrulanmış testler alırken testerlar düzenli ve şeffaf şekilde gelir elde edebilir. Proje, ölçeklenebilir bir mimariye ve gerçek iş akışlarına uyumlu bir yapıya sahiptir.
Demo: https://gamma-glasses-infringement-m...cloudflare.com
Şu anda proje local bilgisayarımda çalışıyor tam bir serverda değil bu yüzden Claudflare tunnel ile sizlere açtım 1 gün boyunca aktif olacak. Eksik olduğunu düşündüğünüz bir şey varsa bildirirseniz sevinirim.
Üyelik planı ve kredi satın almak için aşağıdaki kredi kartını kullanabilirsiniz.
4242 4242 4242 4242
01/29
123
Bu projeyi satmak istediğim için konuyu açıyorum ilgilenenler iletişime geçebilir.