yusuf0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meta halen gayet verimli hizmet/eticaret farketmiyor.Fakat hergün yeni güncelleme geliyor, bunları takip etmek gerekiyor ve aktif bütçe harcamak şart.
100 mesajda 1 randevu alamayan markalarımız oluyordu, maliyetleri 5₺ ama satış yok. 20 Mesaj aldırıp maliyet 25₺ çıkartıyorduk ama satış var cirodan memnun. Buradaki denklemi çözmek gerekiyor, hayırlı işler
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim lakin sorun şurda müşteriye ulaşabiliyoruz ama satamıyoruz rezervasyon yok maalesef. herkes fiyat araştırması yapıyor.
SinanYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yalnız değilsin, dediklerine katılıyorum. Andromeda ayrı bir bitirdi 2025-2026 geçişi ayrı bitirdi. Sürekli kreatif ve kampanya kurgusu testleri yapıyorum. Genel olarak gördüğüm şu; bir gün 30 mesaj 12 satış, ertesi gün 10 mesaj sıfır satış. Sanki kampanyalar sürekli farklı kitle gruplarında geziyor, bizim yaptığımız düzenlemeler etki etmiyor da meta kendi kafasına göre çalışıyor gibi.
Maalesef ne yapıcaz nasıl yol izlicez bilmiyorum. gidip google ads de kullanamıyoruz sektörden bağımsız çünkü.