Selamlar R10 ailesi
Bu gün sizlere bir süredir Falorin AI ekibi olarak özenle geliştirdiğimiz yeni mobil uygulama projemizi tanıtıyorum ve satışa sunuyoruz, TattoLens.
Geliştirici bir ekip olarak en büyük niyetimiz elbette yaptığımız uygulamanın hakkını verebilecek ve kendisine uygulamanın potansiyelini değerlendirerek ciddi gelir kaynağı yaratabilecek bir arkadaşı bulmak. Uygulama sıfırdan yazılmış, tamamen fonksiyonel ve hemen yayına hazır durumdadır.

Bu uygulama ne işe yarıyor?
Tattolens, kişilerin vücutları üzerinde istedikleri dövmeleri yapmalarını ve uygulamasını sağlayan yapay zeka destekli bir mobil uygulama. Böylelikle hem pişmanlık oranları düşüyor, hemde kişiler dövmelerin kendilerinde nasıl durduğunu yaptırmadan önce görüp karar verebiliyorlar. Yalnızca mesele yaptırıp yaptırmamak da değil, vücutlarının hangi bölgesinde nasıl duracağını görmek bile bir ayrıcalık.

Pazar Fırsatı
Dövmeciler, tasarımcılar, girişimciler, ajanslar, şirketler ve eli yüzü olan herkes için bir nimet. Artık dövme uygulama öncesi kafa karışıklığına ve kararsızlığa son. Dövme sildirme maliyetinin ve zahmetinin, yaptırmaktan daha zor bir süreç olduğu hayatımızda herkes yapay zekaya koşuyor ve AI destekli uygulamalar arıyor. Abonelik sistemi ile kullanıcılardan gelir elde edebilir, çeşitli işletmelere satarak müşterilerine uygulama öncesi dövme denemeleri fırsatını sunabilirsiniz. Uygulamayı firmalara doğrudan satabilirsiniz ve onların kendi iş süreçlerinde kullanmalarını sağlayabilirsiniz. Ne de olsa tüm haklar sizin. Bu double reklam ve kazanç demek..

Bu neden harika bir fikir?
Ülkemiz nüfusuna oranla en yüksek Yapay Zeka kullanımına sahip ülkelerden biri, bu pazar fırsatını değerlendirerek evde parmağınızın altında sayısız stilde dövmeyi ve farklı seçeneği tek dokunuş ile kendi üzerinizde deneyebilir ve karar alma süreçlerini hızlandırabilirsiniz. Bu sadece bir uygulama değil, gelir modeli de dahil eksiksiz bir iş fırsatı. Psikolojik olarak gözlerimizin algılarımızı şekillendirdiği bariz bir gerçekken; yapılan araştırmalar ABD’de yetişkinlerin %32’sinin en az bir dövmesi olduğunu gösteriyor, bu da kitlenin artık “niş” değil ana akım olduğuna işaret ediyor. Buna karşılık dövme pişmanlığı farklı çalışmalarda kayda değer oranlarda raporlanıyor; bu da “önce gör, sonra karar ver” değer önerisini çok net hale getiriyor. Dövme sildirme tarafında da pazarın büyümesi, pişmanlığın ekonomik karşılığının ciddi olduğunu ve kullanıcıların geri dönüşü pahalı bir hatadan kaçınmak istediğini destekliyor.

Hızlı bir özet geçmek gerekirse uygulama hem IOS hemde Android desteklidir. Tam kaynak kodları ve satış hakları ile birlikte verilmektedir. Yayına hazırdır. Teknik destek (sunucu kurulumu ve domain yapılandırmaları) dahildir. Aynı hafta içinde kurulumu yapılır. Video kaydı ve ekran görüntüleri WhatsApp üzerinden iletilir (+90 555 058 74 91)

Yani hem paket satarak gelir elde edebileceğiniz, hem dövme işletmelerine pazarlayabileceğiniz mükemmel bir iş fırsatı. Tüm hakları ile birlikte devredilir. Pazarlık payı vardır.