alastyr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler, süper sonuç
Alastyr hosting gücü, Noktal'ın ek optimizasyonu diyelim. Rabia Hanım dün sizi biraz yormuş kusura bakmayın

elgunismayiloff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar hocam, yapanlar var ama iyi para istedikde yok bana 1000 TL teklif geldi diyenlerde var
Biz şuana kadar denk gelmedik hocam

RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al hizmeti gör etkiyi.
https://wa.me/+905363991877
Biz o dersi sizden olmasada başkalarından aldık hocam ek derse gerek yok

softinays adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir noktaya deyinmişsiniz hocam anlayana

Sonuçlar güzel tebrik ederim.
Eksik olmayın hocam, çok teşekkür ederiz.

waptayiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu eklenti kurma derdinde sanki millet eklenti kurmayı bilmiyor gibi. Bu arada websitesi çok güzel.
Kesinlikle 300 TL'ye mâl edilen eklentileri kurup aktifleştirmeye insan fazlasıyla ücret ödeyince üzülüyor. Web sitemiz Noktal kalitesinde

Coin_Nakit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10da herkes uzman pro hocam iş sonu %99muz patlıyoruz kabullenme yok işi tam olarak öğrenmeden r10 da iş yapan cok
Kesinlikle, herkes profesyonel ve çok farklı olduğunu iddia ediyor. Mesela biz bunu şuan kendi sitemizde uyguladık ama hemen optimizasyon satış konusu açmıyoruz çünkü şuan bu alanda herkesin işini çözebilecek yetkinlikte ve tecrübede değiliz. İnsanların zamanını çalmaya gerek yok.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de şunu anlamıyorum. Forumda memnun kalınan üyeler paylaşılıyor fakat memnun kalınmayan üyeler sır gibi saklanıyor. Tamam kimsenin ticaretine zeval gelmesin de işini düzgün yapmayan veya eksik yapan kişiler neden paylaşılmıyor? Muhtemelen anlamıyor olsan memnun kaldım diyecektin hocam. 1-2 kişiye de değil söylediğin üzere 3-4 kişiye ve 4-5 bin'er tl maliyetle yaptırmışsın. Bu durumda ciddi hizmet kalitesizliği var.
Hocam isim paylaşıp konu açsak emin olun kabul etmeyecekler, bir sürü polemik ve atışma yaşanacak onun için paylaşmıyoruz.