Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 yıla yakındır reseller ve VDS hizmetleri için
@isimkaydet; ile çalışıyorum. Bu zamana kadar ufak tefek kesintiler haricinde hiçbir sorun yaşamadım. Yaşanan kesintiler genellikle veri merkezi kaynaklıydı ancak buna rağmen arka planda ellerinden geldiğince destek olmaya devam ettiler. Gerek sunuculardaki scriptlerde oluşan hatalarda, gerekse yazılımsal olarak çözemediğim adımlarda her türlü yardımı sağladılar. Kimine göre kötü firma, kimine göre kaliteli firma olabilir ama bana göre fiyat/performans olarak sundukları hizmet ve destek açısından oldukça kaliteli, aldıkları ücreti fazlasıyla hak eden bir firmadır.
Geçtiğimiz günlerde kendi hosting firmamı kurmaya karar verdim ve firma sahibi Fatih Bey ile iletişime geçtim. Kendisi bana çok önemli bilgiler verdi. Ortak bir plan ve program yürüterek firmam için aldığım 3 adet fiziki sunucuyu Netinternet veri merkezine kurmaya karar verdik. Tüm sunucuları Fatih Bey sağ olsun kendisi kurdu ve bana tüm adımları, püf noktalarıyla birlikte bir sunucunun nasıl eksiksiz ve hatasız kurulacağını öğretti. Bu yüzden tüm yardımları için Fatih Beye çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.
Başka biri olsa elimdeki müşteriyi niye kaçırayım deyip başından savardı ama Fatih Bey sabah 8den gece 12ye kadar hiç sıkılmadan, herhangi bir çıkar beklemeden hem kurdu hem de öğretti. Özel ders alsam bu kadar öğrenemezdim, bu kadarını yapamazdım.
Özetle, bugüne kadar aldığım hizmetten ve gördüğüm destekten fazlasıyla memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim, işini gerçekten ciddiyetle yapan bir ekip. Emekleri ve destekleri için tekrar teşekkür ederim.
🙏
@isimkaydet; &
@merner; 🙏
Fatih Bey, kendi firmamı kuruyorum diye benden kurtulduğunuzu sanmayın 😂 Mevcut hizmetlerim her zaman sizde barınmaya devam edecek, sizinle çalışmaya her zaman devam edeceğiz...