BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, bu düşüşün bir çok nedeni olabilir. Uygulanan backlinkler spam ise siteye yarardan çok zararı olur ve geri dönüşü zor bir yola girebilir. Bu neden bu tür uygulamaları yapmadan detaylı şekilde araştırma yapmak lazım. Bir siteye binlerce backlink almak onun yükseleceğini göstermez. Bunun yerine kaliteli backlinklerle, kaliteli bir ağ kurmak ve bu durumu devam ettirmek sitenin otoritesine katkı sağlayacağından güzel bir yükseliş görebilirsiniz.
Bu tür düşüşleri genel olarak düşünüp buna göre analiz sağlamak gerekiyor. Ama genelde bu durumlarda alınan kötü kaliteli backlinkler siteleri bu hale getiriyor. Backlink uygulaması önemli ve ciddi bir iştir uygulamadan önce detaylıca inceleyip araştırmak gerekir.
Hocam çok anlamıyorum yani destek alıyorum sadece ve satıcılarla görüştüğümde zamanla trafiğe etkili olacağı söyleniyor. Anahtar kelime isteniyor yani anahtar kelime neye göre kime göre mesela onu da anlamış değilim. Bir ara ilk kez satın almıştım site içi seo kötü dendi. Sonra site içi seo satın aldım düzenlendi yani sözde düzenlendi ama yani bilmiyorum. Herkes de backlink paketi satıyor yani uzman olan olmayan herkes satıyor hocam yetkililer bu konuda bir şey yapabilse keşke.