Hocam Google sahibi misiniz yani gerçekten sizi germeye çalışmıyorum ama SEO indeks vs ömür boyu garanti veren hatta garanti veren yalan konuşuyor demiyeyim ama yanılıyor diyeyim. Yani hangi yetkiye neye dayanarak ömür boyu garanti veriyorsunuz googlejin elindeki birşeye.
?
Şayet o kadar değerli bir iş yapıyorsanız hazır tema fiyatina 2500 3 bin TL'ye neden satıyor ve üstüne 1 hafta destek veriyor ve hatta siteyle alakalı sorunlari da söylüyorsunuz yanlış anlamayın bı amelenin günlüğü olmuş 3 bin TL. Birde garanti diyorsanız.
Spam değil diyorsunuz yeni bir siteye 65m hiçbir doğallık olmadan yapılan bu işlem başlı başına bir spamdir zaten
İnsanlar medeni bir şekilde tartışarak anlaşır hocam, sabaha kadar da sohbet edebilirim, size yardımcı da olabilirim bu hiç sorun değil istediğiniz gibi sorabilir istediğiniz gibi düşünebilirsiniz 🙏🏻
Ömür boyu garanti vermemin sebebi indeksin silinme durumuna karşı, işi almadan önce verdiğim 5-6 maddelik kritirler var bunlar uygulanmaz ise ve indeksler silinirse yardımcı olmuyorum.
İndeks silinecek ben geri yerine de getireceğim demiyorum hoş babamın oğlu google değil, sadece üstünde dururum indeksler geri gelmiyor ise yeni site kurarım.
Şablonum hazır fakat her müşterimin sektörüne tamamen özel yapıyorum, referans toplamak için çok uygun bir rakam tutuldu haklısınız 1 şubat itibari ile 4500-5000₺ olacak çalışmamız.
En ufak bir tane mesajımda spam değil diye belirtmedim, fakat googleın spam algılamaması için en iyi şekilde yapılandırıldı ve çokta güzel ilerliyor tüm sitelerim 🙏🏻
Yine söylüyorum, aklınıza takılan bir soru olursa 7/24 yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmak isterim