Vovno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üretim yapmak yerine internetten satışa odaklanın derim, iş yerinizi de hem ofis hemde depo yapın. 1 milyon lira yetecektir fazlası ile, 3 milyonu da nasıl isterseniz öyle değerlendirin.

-Üretim zordur.
-İnternet tüm Türkiyeye satış yapar, dükkanın semti, şehri, sokağına bağımlı kalmazsınız.
EquesGFX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir imkan elinde, hayırlı işlere vesile olsun inşallah.
Şimdi baktığımda araç güzergahı olması aslında avantaj, çünkü üretim işinde zaten yaya trafiği çok da lazım değil. Müşteri kapıya gelmeyecek, sen ürünü götüreceksin veya sipariş alacaksın.

Hazır yemek / catering mutfağı - Bu iş tuttu gitti son yıllarda. Restoranlara, okullara, şirketlere günlük yemek veriyorsun. Ya da Getir, Yemeksepeti'ne "ghost kitchen" olarak çalışıyorsun. Dükkanın vitrin olmasına gerek yok, sadece üret gönder.
Pasta / tatlı atölyesi - Düğün pastası, kurumsal ikramlar falan. Instagram'dan sipariş al, üret, teslim et. Bu işte konum hiç önemli değil, ürün konuşuyor.
Mobilya / ahşap atölyesi - Mutfak dolabı, özel tasarım mobilya. Zaten müşteri araçla gelir almaya. E-ticaretle de kombine edersen güzel iş çıkar.
Tekstil baskı atölyesi - Tişört, hoodie, kurumsal kıyafet baskısı. Makine maliyetleri düştü, talep de var. Firmalar sürekli promosyon ürün istiyor.
Çok teşekkür ederim fikriniz ve güzel dilekleriniz için.